ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Πέθανε η Ευτυχία Παπαδοπούλου –Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Πάτρα: Πέθανε η Ευτυχία Παπαδοπούλου –Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Τραγωδία χωρίς τέλος. Δέκα χρόνια μετά το θάνατο του συζύγου της Χρύσανθου και πέντε χρόνια από το «ύστατο χαίρε» στον πεθερό της, Αντώνη Φίλια, έφυγε από τη ζωή η 45 χρονη Ευτυχία Παπαδοπούλου-Φίλια, μετά από μάχη με σοβαρή ασθένεια.

Η Ευτυχία Παπαδοπούλου πέθανε σε ηλικία μόλις 45 ετών και η κηδεία της θα γίνει το απόγευμα, από τον Άγιο Νικόλαο στην Πάτρα. Το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη για τη ζωή της, που είχε συγκινήσει συγγενείς και φίλους της.

Το χτύπημα της μοίρας είναι πως η Ευτυχία Παπαδοπούλου είχε χάσει προ περίπου 4 ετών τον σύζυγο της και μεγάλωνε μόνη της τα δύο ανήλικα παιδιά της ηλικίας 15 και 9 ετών.

Η Έφη γεννήθηκε το 1971 και σπούδασε πολιτικές επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στο Παντειο Πανεπιστήμιο. Αρχικά διορίστηκε στο Δήμο Κλειτοριας το 1999. Ειχε διατελέσει Αναπληρώτρια Διευθύντρια Εξυπηρέτησης πολιτών στο Δήμο Πατρεων.

Το 2003 γεννήθηκε ο γιος της και το 2008 ενώ ήταν 3 μηνών έγκυος στο 2ο παιδί της, πεθαίνει ο σύζυγος της. Γι αυτό άλλωστε το δεύτερο αγοράκι της πήρε το όνομα του πατέρα του έχοντας στο πλευρό της, τη μητέρα της Μαρία, και τα αδέλφια της, Παναγιώτη και Γιώργο.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για τον πρόωρο χαμό της Ευτυχίας Παπαδοπούλου, η οποία ήταν υπάλληλος της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομίας του Δήμου. Ο Δήμαρχος Πατρέων συμπαρίσταται στο βαρύ πένθος της οικογένειάς της, όπως ανέφεραν συνεργάτες του.

Σχετικές ειδήσεις