ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα - Σοκάρει ο συζυγοκτόνος: «Την είχα προειδοποιήσει αρκετές φορές ότι θα τη σκοτώσω»

Τρίκαλα - Σοκάρει ο συζυγοκτόνος: «Την είχα προειδοποιήσει αρκετές φορές ότι θα τη σκοτώσω»

Οικογενειακή τραγωδία στα Τρίκαλα:Ανατριχίλα από τα όσα ισχυρίζεται ο 52χρονος που σκότωσε τη γυναίκα του με 60 μαχαιριές μέσα στο σπίτι τους στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων.

«Την έσφαξα γιατί τη ζήλευα» υποστήριξε ο 52χρονος

Αμίλητος έχοντας στο πλευρό του μόνο το δικηγόρο του, ο 52χρονος συζυγοκτόνος κατευθύνθηκε την Τρίτη (22/05/2018) στο γραφείο του ανακριτή.

suzg

Ο 52χρονος παραδόθηκε στους αστυνομικούς λίγη ώρα μετά το άγριο φονικό, με θύμα τη 45χρονη σύζυγό του και μητέρα τριών παιδιών Βάια Γκανιά, υποστηρίζοντας πως η ζήλεια του, ήταν αυτή που του θόλωσε το μυαλό:

«Ζήλευα τη γυναίκα μου. Την είχα προειδοποιήσει αρκετές φορές ότι θα τη σκοτώσω. Μετάνιωσα γι’ αυτό που έκανα μόνο για τα παιδιά μου. Με προβληματίζει τι γνώμη θα σχηματίσουν τα παιδιά μου για εμένα. Ήξερα ότι ήταν στο διπλανό δωμάτιο τα παιδιά αλλά δεν ξέρω εάν αντιλήφθηκαν την πράξη μου», υποστήριξε σύμφωνα με το STAR και πρόσθεσε, «με μείωσε ως άτομο και ως οικογενειάρχη. Θόλωσα. Σκοτείνιασα. Δεν κατάλαβα τίποτα. Χάθηκα».

Μάλιστα μέσω των συνηγόρων του ο δράστης δηλώνει συντετριμμένος: «Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία του από τον κο Ανακριτή. Η ψυχολογική του κατάσταση είναι αθλία. Πρόκειται για την κορύφωση μιας οικογενειακής τραγωδίας.

Εντοπίζουμε και τοποθετούμε τα αίτια με το δεδομένο της εμφανούς και αυτονοήτου αιφνίδιας υπερέντασης και έκρηξης των συναισθημάτων και του πάθους, τα οποία τον κατέκλυσαν συνεπεία των όσων με έντονο και απολύτως μειωτικό τρόπο ως οικογενειάρχη και ως άνδρα απηύθυνε σε αυτόν η εκλιπούσα.

Έτσι χωρίς συνείδηση και αντίληψη, σε αυτή την κατάσταση βρασμού και ψυχικής ορμής, επήλθε η μοιραία κατάληξη. Δεν υπήρχε προμελέτη του και ούτε συνειδητή πράξη του, δηλώνει συντετριμμένος και χωρίς να μπορεί να κατανοήσει ακόμη τι έχει συμβεί», αναφέρεται στην ανακοίνωση των συνηγόρων του.

trikalagynaika copy

Θρήνος και οργή στην κηδεία της 45χρονης

Τραγικές φιγούρες, οι δύο κόρες της άτυχης γυναίκας, ηλικίας 21 και 14 ετών οι οποίες κήδεψαν σήμερα την αγαπημένη τους μητέρα που έπεσε νεκρή από τα χέρια του πατέρα τους. Το τρίτο παιδί της οικογένειας, ο τετράχρονος αδερφός τους, ήταν σε συγγενικό σπίτι.

Το χρονικό της δολοφονίας που σόκαρε το πανελλήνιο

Το ζευγάρι, σύμφωνα με μαρτυρίες, αντιμετώπιζε προβλήματα και οι καβγάδες τους ήταν συχνοί και ενίοτε βίαιοι. Ο 52χρονος, που εργαζόταν σε μάντρα οικοδομικών υλικών, συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας με τη σύζυγό του, νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Λάρισας και τοπική σύμβουλο το χωριό του συζύγου της, το Γοργοχώρι.

Πίνοντας καφέ, αναφέρει η εφημερίδα "Espresso" συζήτησαν για τα ασφαλιστικά μέτρα που εκείνη είχε καταθέσει σε βάρος του, τα οποία και επρόκειτο να εκδικαστούν σήμερα.

Αργά το μεσημέρι, οι φωνές του ακούστηκαν ακόμα μια φορά, όμως ξαφνικά η γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει. Ο 52χρονος είχε αρπάξει ένα μαχαίρι και το κάρφωνε με μανία στη σύζυγό του, μπροστά στα μάτια του 4χρονου αγοριού του και της 14χρονης κόρης τους.

Κατόπιν, ο δράστης έφυγε με το αυτοκίνητό του και τα παιδιά τρομοκρατημένα βγήκαν από το σπίτι ζητώντας βοήθεια από τους γείτονες και την παντρεμένη 21χρονη αδερφή τους, η οποία μένει κοντά.

Εκείνη ειδοποίησε την Αστυνομία αλλά το ίδιο έκανε και ο συζυγοκτόνος, που τηλεφώνησε στους αστυνομικούς, ομολόγησε την άγρια δολοφονία και συνελήφθη λίγο αργότερα στο γήπεδο του χωριού.

Δείτε την άτυχη γυναίκα σε προεκλογικό βίντεο, μετά το 40'':

Διαβάστε επίσης:

Τρίκαλα: Τι υποστηρίζει ο 52χρονος που έσφαξε τη σύζυγό του

Σοκάρει ο συζυγοκτόνος των Τρικάλων: «Με μείωσε, θόλωσα και την σκότωσα»

Σχετικές ειδήσεις