ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαριστικό βίντεο από το θανατηφόρο τροχαίο στο Αιγάλεω με θύμα 20χρονο μπασκετμπολίστα

Σοκαριστικό βίντεο από το θανατηφόρο τροχαίο στο Αιγάλεω με θύμα 20χρονο μπασκετμπολίστα

Ανατριχίλα προκαλούν οι εικόνες που κατέγραψαν κάμερες από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο Αιγάλεωτα ξημερώματα της Τετάρτης (26/12).

Τραγικός ο απολογισμός του τροχαίου, με τον 20χρονο οδηγό να χάνει επιτόπου τη ζωή του και δύο ακόμη άτομα να τραυματίζονται σοβαρά.

Όπως θα δείτε, η μοτοσικλέτα διασχίζει το δρόμο στο ύψος της Ιεράς Οδού με μεγάλη ταχύτητα και παρασύρει έναν πεζό που προσπαθεί να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα.

Από τη σφοδρότατη πρόσκρουση και την επακόλουθη πτώση σκοτώνεται ο οδηγός της μηχανής, 20χρονος μπασκετμπολίστας του ΜΕΛΑ ο Άγιος Ελευθέριος, Δημήτρης Δοξόμπολης.

Ο άτυχος 21χρονος φαίνεται αρχικά στο βίντεο να συνομιλεί με φίλο του στο αριστερό πεζοδρόμιο στο ρεύμα καθόδου της Ιερά Οδού. Δευτερόλεπτα μετά προσπαθεί να περάσει απέναντι αλλά πριν προλάβει, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο Δημήτρης Δοξόμπολης πέφτει πάνω του και τον παρασέρνει.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί όπως προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

Ο θάνατος του αθλητή βύθισε στο πένθος το Αιγάλεω και η διοίκηση της ομάδας του ΜΕΛΑ ο Άγιος Ελευθέριος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια.

Η ανακοίνωση της ομάδας

«Η Διοίκηση του ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος με ανακοίνωσή της εκφράζει τη θλίψη της για τον απροσδόκητο θάνατο του Δημήτρη Δοξόμπολη και τα θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους. Ο 20χρονος Δημήτρης ήταν εν ενεργεία αθλητής μας στο τμήμα του Μπάσκετ Ανδρών.

Καλό Παράδεισο…».

Όπως έκαναν επίσης γνωστό, η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στο Γ’ Νεκροταφείο Νίκαιας, το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ. που βρίσκεται στη διασταύρωση Π.Ράλλη & Θηβών.