ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανελλήνιες 2016: Τι ώρα θα ξέρουμε το θέμα της Νεοελληνικής Γλώσσας

Πανελλήνιες 2016: Τι ώρα θα ξέρουμε το θέμα της Νεοελληνικής Γλώσσας

Αντίστροφη μέτρηση για τις πανελλήνιες εξετάσεις που ξεκινούν αύριο Δευτέρα 16/5 με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Το Υπουργείο Παιδείας με ανακοίνωση του κάνει γνωστό ότι τα θέματα των εξετάσεων θα αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου και έπειτα στην ιστοσελίδα του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.

Όπως κάθε χρόνο αναμένεται το θέμα της έκθεσης για το 2016 να γίνει γνωστό για όσους δεν συμμετέχουν στις Πανελλήνιες λίγο μετά της 09:00 το πρωί που θα μπορούν να εξέλθουν της αίθουσας οι πρώτοι υποψήφιοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2016

Το Newsbomb.gr θα αναρτήσει όλα τα θέματα των πανελλήνιων εξετάσεων για το 2016 αμέσως όταν επιτραπεί η έξοδος των μαθητών, δηλαδή λίγα λεπτά μετά τις 09:00.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης στις Πανελλήνιες δεν επιτρέπεται στους εξεταζόμενους να βγουν από την αίθουσα εκτός από εξαιρετικές περιπτώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ 2016

Στην περίπτωση αυτή καλείται ο εφεδρικός/αναπληρωματικός επιτηρητής, ο οποίος συνοδεύει τον εξεταζόμενο έξω από την αίθουσα, ελέγχοντας τους χώρους που αυτός επισκέπτεται για την αποφυγή περίπτωσης δολίευσης των εξετάσεων. Σε καμιά περίπτωση δεν επιτρέπεται ο συνοδός να είναι καθηγητής του ίδιου Λυκείου που μετέχει με οποιαδήποτε ιδιότητα στη Λυκειακή Επιτροπή.

ΣΟΣ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Σχετικές ειδήσεις