ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανελλήνιες 2016 - ΕΠΑΛ: Αυτά είναι τα θέματα των μαθημάτων που εξετάζονται σήμερα οι μαθητές

Πανελλήνιες 2016 - ΕΠΑΛ: Αυτά είναι τα θέματα των μαθημάτων που εξετάζονται σήμερα οι μαθητές

Με τα μαθήματα Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ και Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων και Ποτών, άρχισε σήμερα, Τρίτη 31 Μαΐου, η τρίτη εβδομάδα των Πανελλήνιων - Πανελλαδικών 2016 για όσους υποψηφίους των ΕΠΑΛ εξετάζονται με το νέο σύστημα.

Επίσης σήμερα, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ της ομάδας Α' του παλιού συστήματος, εξετάζονται στα μαθήματα, Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ, Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων, Φυτική Παραγωγή, Στοιχεία Αιματολογίας-Αιμοδοσίας.

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στη Ναυσιπλοΐα ΙΙ (Νέο και Παλαιό Σύστημα)

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στις Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (Νέο και Παλαιό Σύστημα)

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στις Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων και Ποτών (Νέο και Παλαιό Σύστημα)

Παλαιό Σύστημα

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στη Φυτική Παραγωγή

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στα Στοιχεία Αιματολογίας-Αιμοδοσίας

Για τους υποψήφιους των γενικών λυκείων που δίνουν με το νέο σύστημα, το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη, 1 Ιουνίου, με το μάθημα της Βιολογίας.

Την ίδια ημέρα, θα ολοκληρωθούν και οι εξετάσεις των υποψηφίων των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδα Β') που δίνουν με το παλιό σύστημα, με την εξέταση σε μαθήματα κατεύθυνσης (Νεοελληνική Λογοτεχνία θεωρητικής κατεύθυνσης, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων τεχνολογικής κατεύθυνσης, κύκλου Πληροφορικής και Υπηρεσιών και Χημεία-Βιοχημεία τεχνολογικής κατεύθυνσης, κύκλου Τεχνολογίας και Παραγωγής).

Το Newsbomb.gr, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, βρίσκεται δίπλα στο πλευρό των μαθητών και μεταδίδει πρώτο τα θέματα και τις απαντήσεις.

Με συνεχή ροή σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΝEO», θα σας ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2016.

Συνεχής ροή για τα θέματα των Πανελληνίων - Πανελλαδικών 2016

Αυτοί έχουν δικαίωμα να δώσουν επαναληπτικές εξετάσεις

Στις επαναληπτικές εξετάσεις των Πανελλαδικών - Πανελληνίων Εξετάσεων 2016 μπορούν να δώσουν όσοι υποψήφιοι εξετάζονται με το νέο σύστημα, αλλά δεν είχαν δηλώσει τέταρτο μάθημα.

Στις επαναληπτικές εξετάσεις των Πανελλαδικών μπορούν να δώσουν όσοι υποψήφιοι εξετάζονται με το νέο σύστημα, αλλά δεν είχαν δηλώσει τέταρτο μάθημα, που συμπληρώνει την Ομάδα Προσανατολισμού τους, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας.

Αυτό αφορά το μάθημα των Λατινικών (για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Βιολογία και τα Μαθηματικά (για την Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών), καθώς επίσης και τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Έτσι, στην περίπτωση που υποψήφιοι προσήλθαν για εξέταση στα παραπάνω μαθήματα και δεν τους επετράπη η συμμετοχή, μπορούν να προσέλθουν στις επαναληπτικές εξετάσεις (ξεκινούν στις 8 Ιουνίου), χωρίς την προσκόμιση άλλων δικαιολογητικών.

Μεγάλες ανατροπές στις βάσεις και «σκληρή μάχη» για μια θέση στις υψηλόβαθμες σχολές

Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις στη Χημεία (Νέο Σύστημα)

Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις στη Χημεία (Παλαιό Σύστημα)

Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις στα Λατινικά ΓΕΛ (Νέο Σύστημα)

Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις στα Λατινικά ΓΕΛ (Παλαιό Σύστημα)

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στη Χημεία (Νέο Σύστημα)

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στη Χημεία (Παλαιό Σύστημα)

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στα Λατινικά ΓΕΛ (Νέο Σύστημα)

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στα Λατινικά ΓΕΛ (Παλαιό Σύστημα)

Σχετικές ειδήσεις