ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανελλήνιες 2017: Αυτό το τμήμα θα είναι εκτός Μηχανογραφικού

Πανελλήνιες 2017: Αυτό το τμήμα θα είναι εκτός Μηχανογραφικού

Πανελλήνιες 2017: Νέο τμήμα θα βρεθεί εκτός μηχανογραφικού

Από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι η εισαγωγή σπουδαστών στο πρώτο έτος του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, (πρώην Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης), θα πραγματοποιείται από το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 με εξετάσεις, που θα διενεργούνται μετά από σχετική προκήρυξη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ως εκ τούτου, το Τμήμα Πλαστικών Τεχνών & Επιστημών της Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, δεν θα είναι στο Μηχανογραφικό Δελτίο των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2017.

Ο υποψήφιος ή νόμιμα εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπός του θα υποβάλλει τα απαραίτητα δικαιολογητικά (αίτηση συμμετοχής, τίτλος σπουδών και δύο μικρές φωτογραφίες) στη γραμματεία του τμήματος από τις 25 έως και τις 31 Αυγούστου κάθε έτους.

Σημειώνεται ότι οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων προκειμένου να κριθεί η υπαγωγή τους στην κατηγορία εκείνων που έχουν ιδιαίτερη καλλιτεχνική προδιάθεση, υποβάλλονται στη γραμματεία από 1 μέχρι και 10 Ιουνίου κάθε έτους και συνοδεύονται από φάκελο με σχετικές εργασίες.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Πανελλήνιες 2017

Σχετικές ειδήσεις