ΠΑΙΔΕΙΑ

Aegean College: Διαπρέπουμε και ξεχωρίζουμε για τις εκπαιδευτικές μας πρακτικές

Aegean College: Διαπρέπουμε και ξεχωρίζουμε για τις εκπαιδευτικές μας πρακτικές

Η επιτυχία είναι ένα ταξίδι… Και για τον ΟΜΗΡΟ, το ταξίδι της γνώσης ξεκινά από το 1946 και περνά μέσα από βραβεία και διακρίσεις, που αποδεικνύουν ότι ανήκει στους κορυφαίους φορείς επαγγελματικής & ακαδημαϊκής εκπαίδευσης στη χώρα μας.

Πλειάδα φορέων, αλλά και αναγνωρισμένων θεσμών έχει τιμήσει με το πέρασμα των ετών τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΟΜΗΡΟΣ, στα 70 χρόνια παρουσίας στην εκπαίδευση. Μόνο τον τελευταίο μήνα, το Aegean College του ΟΜΗΡΟΥ έλαβε αριστεία και βραβεύσεις για το επιστημονικό του έργο και τις καινοτόμες εκπαιδευτικές του πρακτικές.

• Στα Education Business Awards 2017, στο θεσμό που έχει ως κύριο στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση των βέλτιστων πρακτικών στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στο χώρο της Εκπαίδευσης, το Aegean College πρωταγωνίστησε, λαμβάνοντας τα βραβεία για τη «Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία», το «Δεσμό με την Κοινωνία» και την «Online & Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση».

• Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, διά του εκπροσώπου της, αστροφυσικού κι επίτιμου Διευθυντή του Ευγενιδείου Πλανηταρίου, κ. Διονύση Σιμόπουλου, τίμησε με αριστείο για την προσφορά του στους επιστημονικούς σκοπούς & τις δραστηριότητές της το Aegean College σε μία ιδιαίτερα τιμητική εκδήλωση.

• Από την Εταιρεία Νόσου Alzheimer & Συναφών Διαταραχών Αθηνών απονεμήθηκε επίσης Αριστείο για την αμέριστη υποστήριξη του Κολλεγίου στο επιστημονικό της έργο, στο πλαίσιο της Ημερίδας Εκπαίδευσης και Υποστήριξης Φροντιστών Ατόμων με Άνοια ή Αλτσχάιμερ, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΟΜΗΡΟΥ στον Πειραιά.

Το Aegean College παραμένει πιστό στις αρχές του και φροντίζει συνεχώς προκειμένου να βελτιστοποιεί την εκπαιδευτική διαδικασία και να δημιουργεί τους αυριανούς επαγγελματίες που θα διέπονται από τις αξίες της κοινωνικής υπευθυνότητας και ηθικής.

Πληροφορίες-Εγγραφές:
-ΑΘΗΝΑ Πανεπιστημίου 17, Αθήνα, Τηλ.: 210 32 11228
-ΠΕΙΡΑΙΑΣ Αλκιβιάδου 122, Πλατεία Κοραή - Δημοτικό θέατρο, Τηλ.: 210 4190854
www.aegeancollege.gr e-mail:info@aegeancollege.gr