ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τι θα δούμε στη Χειροτέχνικα 2016;

Τι θα δούμε στη Χειροτέχνικα 2016;

Η Χειροτέχνικα 2016 ανανεώθηκε και είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί 21,22 και 23 Οκτωβρίου 2016 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου!

Φέτος, για πρώτη φορά, όλοι όσοι μας επισκεφθείτε θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά διάσημους προμηθευτές υλικών και δασκάλους ώστε να σας μυήσουν στις τέχνες που σας ενδιαφέρουν.

Θα έχουμε κοντά μας την Annie Sloan, την πρωτοπόρο που άλλαξε το τρόπο βαψίματος των επίπλων και εμπνέει τον κόσμο να δημιουργήσει. Θα επισκεφθεί την Ελλάδα για την γνωριμία της με το ελληνικό κοινό μέσα από τη Χειροτέχνικα και την εκπρόσωπο της στην Ελλάδα, Annie Sloan Greece.

Ακόμη, μαζί μας θα έχουμε τον Γεώργιο Βακουφτσή, έναν πολύ σημαντικό Έλληνα αγιογράφο, ώστε να μεταδώσει τη γνώση και την εμπειρία του γύρω από το χώρο της τέχνης της αγιογραφίας.

Επίσης, με αφορμή τα 40 χρόνια Paco Art Center, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και να μάθει δίπλα σε αξιόλογους καλλιτέχνες (Δουλαβέρη Κυριακή, Θεοχάρη Μαγδαληνή, Καλογεροπούλου Αγγελική, Μαλιαρού Κωνσταντίνα, Σκούρος Βασίλης, Τζανιδάκης Αντώνης) που θα συγκεντρωθούν για να δείξουν τις τέχνες που ασχολούνται.

Περισσότερες πληροφορίες για τα παραπάνω θα βρείτε εδώ!

Εκτός όμως απο τα παραπάνω, η Χειροτέχνικα θα έχει και φέτος πλήθος Συμμετεχόντων για να αγοράσετε τα υλικά σας , 7 χώρους σεμιναρίων/ παρουσιάσεων για ενήλικες και παιδιά ώστε να μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για τις δημιουργίες σας. Μείνετε συντονισμένοι για να μην χάνετε στιγμή από τη στιγμή της προετοιμασίας!