ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκδόσεις Ωκεανίδα: Το μυθιστόρημα «Αναμνησία» της Ελένης Τσαγκά στα βιβλιοπωλεία

Εκδόσεις Ωκεανίδα: Το μυθιστόρημα «Αναμνησία» της Ελένης Τσαγκά στα βιβλιοπωλεία

Συνεχίζει τη συνεργασία της με τον εκδοτικό οίκο «Ωκεανίδα» η Ελένη Τσαγκά.

Η δημοσιογράφος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την εκδότρια της Ωκεανίδας Λουίζα Ζαούση για το μυθιστόρημα «ΑΝΑΜΝΗΣΙΑ» που σύμφωνα με τα στελέχη του εκδοτικού οίκου αναμένεται να ξεπεράσει σε πωλήσεις το περυσινό μυθιστόρημα της ίδιας «ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟΥ» το οποίο επίσης σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΑΝΑΜΝΗΣΙΑ

Το βιβλίο «ΑΝΑΜΝΗΣΙΑ» που θα μπει στα βιβλιοπωλεία σε λίγες ημέρες, είναι ένα ψυχολογικό ερωτικό θρίλερ με πολλές ανατροπές. Είναι ένα βιβλίο με ένταση... ένα βιβλίο που συγκρούονται το πάθος με το φόβο! Παιχνίδια του μυαλού; Παιχνίδια της ζωής; Αρρωσταίνει το μυαλό; Η ψυχή θυμάται;

Στο Οπισθόφυλλο διαβάζουμε:

«Αναμνησία σημαίνει αντίσταση στη λήθη, και η μοναχική Μάχη αρνείται να ξεχάσει αυτούς που της στέρησαν τη χαρά απ’ όταν ήταν δέκα χρονών. Η οργή και η δίψα για εκδίκηση την κάνουν να κινείται στα όρια της παρανομίας και της ψύχωσης. Δεν την κυνηγούν όμως μόνο τα φαντάσματα του παρελθόντος. Κάποιοι συνωμοτούν εναντίον της και φτάνουν ν’ απειλούν την ίδια της τη ζωή. Και τότε εμφανίζεται ένας άγνωστος, τον οποίο δεν θα διστάσει στιγμή ν’ ακολουθήσει. Τον ερωτεύεται παράφορα δίχως να μάθει την ταυτότητά του. Μόνο ο εργοδότης της, πασίγνωστος ψυχίατρος, μπορεί να τη βοηθήσει. Τα πράγματα όμως δεν είναι πάντα όπως φαίνονται, ούτε όμως κι αλλιώς. Εξαρτάται ποια ματιά θα διαλέξεις…»