ΕΛΛΑΔΑ

Μιχάλης Τρεμόπουλος: Τα τελευταία νέα για την υγεία του – Παραμένει διασωληνωμένος με κορονοϊό

Μιχάλης Τρεμόπουλος
Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος

Ο γνωστός οικολόγος, Μιχάλης Τρεμόπουλος, εξακολουθεί να δίνει μάχη με τον κορονοϊό καθώς νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Συγκρατημένα αισιόδοξοι δηλώνουν οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας του επικεφαλής της παράταξης του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, «Οικολογία-Αλληλεγγύη», Μιχάλη Τρεμόπουλου, ο οποίος, χτυπημένος από τον κορονοϊό, νοσηλεύεται διασωληνωμένος από το μεσημέρι της Κυριακής στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

«Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του η κατάστασή του είναι σταθεροποιημένη, ενώ σήμερα παρουσίασε μια μικρή βελτίωση γεγονός που τους επέτρεψε να δηλώσουν “συγκρατημένα αισιόδοξοι», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη.

Η «Οικολογία-Αλληλεγγύη» εκφράζει τις θερμές ευχές της για γρήγορη ανάρρωση, αλλά και τη βεβαιότητα ότι ο Μιχάλης Τρεμόπουλος θα βγει νικητής και από αυτή τη σκληρή μάχη.

Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος νοσηλεύεται από την προηγούμενη εβδομάδα στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Το δυσάρεστο γεγονός ανακοίνωσε πρώτος στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης ο δημοτικός σύμβουλος και πνευμονολόγος, Δρόσος Τσαβλής.

Η είδηση αιφνιδίασε τους δημοτικούς συμβούλους, καθώς αρχικά είχαν ενημερωθεί απλώς ότι ο Μιχάλης Τρεμόπουλος δεν παρέστη για λόγους υγείας.

Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος είναι ιδρυτικό μέλος των Οικολόγων Εναλλακτικών, των Οικολόγων Πράσινων και των Πράσινων και Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την "Οικολογία-Αλληλεγγύη".

Στο παρελθόν έχει διατελέσει και ευρωβουλευτής ενώ υπήρξε αντιπρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης του ευρωκοινοβουλίου (2009-12) και μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και ασφάλειας Τροφίμων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση Δένδια – Ερντογάν: Γιατί ο «σουλτάνος» ζήτησε να δει τον Έλληνα υπουργό –Όλο το παρασκήνιο