ΕΛΛΑΔΑ

Διασωληνωμένος με κορονοϊό ο γνωστός οικολόγος Μιχάλης Τρεμόπουλος

Μιχάλης Τρεμόπουλος
Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος
INTIME

Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, ο οποίος είναι ο επικεφαλής της παράταξης «Οικολογία – Αλληλεγγύη» του δήμου Θεσσαλονίκης είναι διασωληνωμένος με κορονοϊό στο νοσοκομείο

Δύσκολες ώρες περνάει ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης «Οικολογία – Αλληλεγγύη» του δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς είναι διασωληνωμένος με κορονοϊό στο νοσοκομείο.

Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος νοσηλεύεται, μάλιστα, από την προηγούμενη εβδομάδα στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Το δυσάρεστο γεγονός ανακοίνωσε στη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης ο δημοτικός σύμβουλος και πνευμονολόγος, Δρόσος Τσαβλής.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο κ. Τρεμόπουλος παλεύει από την προηγούμενη εβδομάδα με τον κορονοϊό και το μεσημέρι της Κυριακής χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Ο κ. Τσαβλής διευκρίνισε ότι προχώρησε στη σχετική ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου με την άδεια της οικογένειας.

Η είδηση αιφνιδίασε τους δημοτικούς συμβούλους, καθώς στην έναρξη της συνεδρίασης είχαν ενημερωθεί απλώς ότι ο Μιχάλης Τρεμόπουλος δεν παρέστη για λόγους υγείας.

Όλοι οι παριστάμενοι ευχήθηκαν περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον Μιχάλη Τρεμόπουλο που νοσηλεύεται διασωληνωμένος με κορονοϊο.

Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος είναι ιδρυτικό μέλος των Οικολόγων Εναλλακτικών, των Οικολόγων Πράσινων και των Πράσινων και Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την "Οικολογία-Αλληλεγγύη".

Στο παρελθόν έχει διατελέσει και ευρωβουλευτής ενώ υπήρξε αντιπρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης του ευρωκοινοβουλίου (2009-12) και μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και ασφάλειας Τροφίμων.

Με πληροφορίες από Voria.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στην Κυψέλη: Έγκυος η γυναίκα που καταγγέλλει επίθεση με καυστικό υγρό