ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Τετάρτη (24/11)

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τετάρτη (24/11)

Η οικονομική κρίση στην Τουρκία με την κατάρρευση της τουρκικής λίρας, τις αγορές με δελτίο για συγκεκριμένα προϊοντα στα σούπερ μάρκετ της χώρας και τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κυριαρχούν στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τετάρτη (24/11).

Στα πρωτοσέλιδα και η πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα μετά τα 8.100 κρούσματα της Τρίτης, την εντολή για μείωση κατά 80% των τακτικών χειρουργείων στα νοσοκομεία και τις οδηγίες για την τρίτη δόση του εμβολιασμού και μετά από νόσηση.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για την υπόθεση του Άρη Σερβετάλη μετά την απόφαση του ηθοποιού να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις με τον ίδιο να δίνει τις εξηγήσεις του το βράδυ της Τρίτης με ανάρτηση στο Instagram.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για το «σαφάρι» της ΑΑΔΕ για την επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων αποζημιώσεων που δόθηκαν σε εκμισθωτές ακινήτων οι οποίοι δεν τις δικαιούνταν.

Στα πρωτοσέλιδα οι αποζημιώσεις για την τηλεργασία, η τραγωδία στη Βουλγαρία με τους 46 νεκρούς από φωτιά σε λεωφορείο και η απογραφή 2021.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τετάρτη (24/11)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χάος από την κακοκαιρία στην Αττική: Κλειστοί δρόμοι, απεγκλωβισμοί πολιτών και πλημμυρισμένα σπίτια

Νίκος Στραβελάκης: Η αλήθεια για τον κορονοϊό και τα τρία ψευδώς αρνητικά τεστ

Νέα Ιωνία: Ένταση έξω από ιατρείο - Νεκρός ένας άνδρας Ρομά μετά από εξέταση