ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Νέα ερωτήματα για τον θάνατο της Ίριδας – Το σήμα του ΕΚΑΒ

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Νέα ερωτήματα για τον θάνατο της Ίριδας – Το σήμα του ΕΚΑΒ
Παρατείνεται το «θρίλερ» των θανάτων των τριών κοριτσιών
Intime News

Τα επόμενα 24ωρα αναμένονται εξελίξεις για τη διαλεύκανση των συνθηκών θανάτου των τριών αδελφών από την Πάτρα μέσα σε 33 μόλις μήνες.

Παρατείνεται το θρίλερ με το θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα που πέθαναν σε διάστημα μικρότερο των τριών ετών. Τα σημαντικά ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένονται –σε πρώτη φάση– μετά το πέρας της εβδομάδας. Το τμήμα Ανθρωποκτονιών που έχει αναλάβει την υπόθεση, περιμένει να συλλέξει όλα τα στοιχεία προκειμένου να ξεκινήσει την έρευνα στην ουσία της η οποία θα συνοδεύεται φυσικά και από καταθέσεις.

Παράλληλα, την ώρα που αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας, η εφημερίδα «Πελοπόννησος» φέρνει στο «φως» τον διάλογο μεταξύ του Κέντρου του 166 και του πληρώματος του ασθενοφόρου που θα έφθανε στο σπίτι της οικογένειας για την μικρή Ίριδα. Εκείνο το μοιραίο βράδυ μαζί με τη Ρούλα Πισπιρίγκου κοιμήθηκε στο σπίτι η αδελφή της Δήμητρα. Όπως η ίδια είπε, την Τετάρτη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, γύρω στις 7.30 το πρωί το μωρό ξύπνησε είπα στη Ρούλα «πήγαινε εσύ». Στη συνέχεια πριν από τις 11 πήγαν να το ξυπνήσουν και η θεία είδε ότι δεν ανέπνεε. Μάλιστα η Δήμητρα Πισπιρίγκου τονίζει ότι στις «11.30 είναι η ώρα θανάτου του παιδιού. Το παιδί το βρήκα 10.45». Κάποιοι πήραν την κατάθεσή μου την ανέβασαν μισή για να δημιουργήσουν εντυπώσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πρώτα ειδοποίησαν τον Μάνο Δασκαλάκη να σπεύσει, στη συνέχεια έκαναν προσπάθεια αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και ειδοποίησαν και το ΕΚΑΒ.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος», παράλληλα έχει στην διάθεσή της το «καταγραφικό» από το ΕΚΑΒ και μάλιστα τη συνομιλία μεταξύ του Κέντρου του 166 και του πληρώματος του ασθενοφόρου που θα έφθανε στο σπίτι της οικογένειας. Όπως αποδεικνύεται, το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε στις 11.37. Και έφθασε στο σπίτι, από το παλαιό λιμάνι της Πάτρας όπου ήταν σταθμευμένο το όχημα, σε 7 λεπτά. Το δεδομένο αυτό προκαλεί νέα ερωτήματα. Τελικά πότε βρήκαν νεκρό το μωρό; Και αν η θεία του θυμάται καλά, όπως τόνισε χθες στην τηλεοπτική εκπομπή, για ποιο λόγο ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ σχεδόν μία ώρα αργότερα;

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Αντίστροφη μέτρηση! Θέμα ημερών οι καταθέσεις από το Ανθρωποκτονιών – Θα κληθούν 20 μάρτυρες

Πάτρα: Δείγμα στο εξωτερικό για εξειδικευμένο έλεγχο για τα αίτια θανάτου της Τζωρτζίνας