ΕΛΛΑΔΑ

Ευσταθόπουλος για 36χρονο: Αποτρόπαιο έγκλημα ο βιασμός ανηλίκου

Ευσταθόπουλος για 36χρονο: Αποτρόπαιο έγκλημα ο βιασμός ανηλίκου
Πήρε θέση ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Μεταξά για τον 36χρονο που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης.
EUROKINISS/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Μεταξά, όπου εργαζόταν ο 36χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση στα Σεπόλια, προχώρησε σε δήλωση για την υπόθεση.

Με ανάρτησή του στο Facebook, o Σαράντος Ευσταθόπουλος υποστήριξε πως ο βιασμός, ειδικότερα αυτός των ανηλίκων, πρόκειται για ένα αποτρόπαιο έγκλημα το οποίο πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Παράλληλα, ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Μεταξά, υπογράμμισε πως η απόφαση του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, για άμεση διαθεσιμότητα του 36χρονου, ήταν ολόσωστη.

Η δήλωση του κ. Ευσταθόπουλου

«Ο βιασμός γενικότερα, πόσο μάλλον ο βιασμός ανήλικης, αποτελεί αποτρόπαιο έγκλημα που πρέπει να τιμωρείται παραδειγματικά.

Η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας πολύ σωστά έθεσε άμεσα σε διαθεσιμότητα τον υπάλληλο του Νοσοκομείου Μεταξά που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης.

Εφόσον επιβεβαιωθεί η συμμετοχή του σε αυτή την πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα υπόθεση εμπορίας σαρκός ανηλίκων, θα πρέπει να πληρώσει αυστηρό τίμημα.

Αναμένουμε το πόρισμα της Δικαιοσύνης το ταχύτερο δυνατό για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς και την παραδειγματική τιμωρία όσων είχαν ενεργό συμμετοχή σε αυτή».