ΕΛΛΑΔΑ

Ο Στέλιος Πρασσάς τερμάτισε στα 91 τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Ο Στέλιος Πρασσάς τερμάτισε στα 91 τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Ο Στέλιος Πρασσάς τερμάτισε στα 91 του χρόνια τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας - Η συνέντευξη που έδωσε στο Newsbomb.gr δύο ημέρες πριν τη μεγάλη ημέρα

Ο Στέλιος Πρασσάς, ο μαραθωνοδρόμος που στα 91 του συνεχίζει να συμμετέχει στην ιστορικότερη αθλητική διοργάνωση, τερμάτισε το απόγευμα της Κυριακής 13 Νοεμβρίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ο κ. Στέλιος τερμάτισε για ακόμα μια χρονιά μαζί με τα εγγόνια του ενώ καταχειροκροτήθηκε από το κοινό. Στον τερματισμό τον περίμενε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, η οποία τον τίμησε με ένα στεφάνι από κλαδιά και φύλλα ελιάς.

Οι συγκινητικές στιγμές στο Καλλιμάρμαρο στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας θα μείνουν χαραγμένες σε όλους τους αθλητές αλλά και σε όσους ήταν εκεί για να τους στηρίξουν ψυχικά και σωματικά.

Στέλιος Πρασσάς στο Newsbomb.gr

Ο Στέλιος Πρασσάς μας δέχθηκε στο σπίτι του στον Μαραθώνα την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, μας ξενάγησε στην αίθουσα με τα τρόπαια, μας μίλησε για τα εφηβικά του χρόνια αλλά και τη μεγάλη του αγάπη για τον αθλητισμό.

Η αίθουσα με τα τρόπαια του Στέλιου Πρασσά. Έχει τρέξει σε συνολικά 20 χώρες ενώ κάθε χρόνο δίνει το παρόν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο.