ΕΛΛΑΔΑ

Βάιος Βλάχος: Συγκινητική κίνηση – Υποτροφία στη μνήμη του στο τμήμα Γεωλογίας του ΑΠΘ

Βάιος Βλάχος: Συγκινητική κίνηση – Υποτροφία στη μνήμη του στο τμήμα Γεωλογίας του ΑΠΘ

Τέμπη: Τη δημιουργία υποτροφίας στη μνήμη του αδερφού του Βάιου Βλάχου στο τμήμα Γεωλογίας του ΑΠΘ, ανακοίνωσε ο αδερφός του Βασίλης.

Μια ημέρα πριν από το μνημόσυνο του αδερφού του Βάιου, που έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, ο αδερφός του Βασίλης, ανακοίνωσε τη δημιουργία υποτροφίας στη μνήμη του.

Στην πρώτη φάση της υποτροφίας, έχουν κατατεθεί τα πρώτα 2.500 ευρώ, τα οποία προέρχονται από τις δωρεές που έγιναν αντί στεφάνων στην πολιτική κηδεία του Βάιου Βλάχου. Όπως ανακοίνωσε ο αδερφός του στα social media:

«Ανακοινώνουμε τη δημιουργία Υποτροφίας εις μνήμη του Βάιου Βλάχου για την ενίσχυση της κατεύθυνσης Τεχνικής Γεωλογίας και Περιβάλλοντος του ΠΜΣ Εφαρμοσμένη και Περιβαλλοντική Γεωλογία του Τμήματος Γεωλογίας @Auth_University».

Η υποτροφία θα αφορά σε φοιτητές της κατεύθυνσης Τεχνικής Γεωλογίας και Περιβάλλοντος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εφαρμοσμένη και Περιβαλλοντική Γεωλογία» του τμήματος Γεωλογίας του ΑΠΘ. Πρόκειται για το ίδιο μεταπτυχιακό που είχε ολοκληρώσει και ο Βάιος Βλάχος, ενώ στη συνέχεια ασχολήθηκε με τη βελτίωση της ασφάλειας σε δημόσια έργα και κτήρια.

Σχετικές ειδήσεις

Τέμπη: Μαθητές στην Καλαμαριά φώναξαν «ποτέ ξανά»

Τέμπη: «Δεν τηρήθηκαν καν οι τυποποιημένοι κανόνες ασφαλείας» λένε οι πραγματογνώμονες

Αυτοί θα είναι οι νέοι πίνακες τηλεδιοίκησης του ΟΣΕ