ΕΛΛΑΔΑ

Λαγκαδάς: Τούρκος σε «αμόκ» διέλυσε με το όχημα του μπάρα διοδίων και επιτέθηκε σε πυροσβέστες

Λαγκαδάς: Τούρκος σε «αμόκ» διέλυσε με το όχημα του μπάρα διοδίων και επιτέθηκε σε πυροσβέστες

Λαγκαδάς: Απίστευτο βίντεο καταγράφει τον Τούρκο οδηγό να διασχίζει τα διόδια με ιλιγγιώδη ταχύτητα, να πέφτει πάνω στις προστατευτικές μπάρες και έπειτα να τα βάζει με τους πυροσβέστες.

Σκηνικό από ταινία δράσης έλαβε χώρα το πρωί του περασμένου Σαββάτου στα διόδια του Λαγκαδά, στον δρόμο Σερρών – Θεσσαλονίκης

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Alpha, ένας 31χρονος Τούρκος έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στις μπάρες διοδίων με αποτέλεσμα το όχημά του να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί.

Η μηχανή του αυτοκινήτου βρέθηκε 50 μέτρα μακριά από το σημείο της πρόσκρουσης ενώ υπολογίστηκε ότι ο 31χρονος κινούνταν με 192 χιλιόμετρα την ώρα.

Ο 31χρονος αφού βγήκε από το αυτοκίνητό του θέλησε να ευχαριστήσει τον Αλλάχ.

Έστρωσε το χαλί της προσευχής και γονάτισε στη γη ενώ οι πυροσβέστες τον περίμεναν να τελειώσει.Ξαφνικά όμως κινήθηκε εναντίον τους και άρχισε να τους χτυπά.

Ο 31χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση, βία κατά υπαλλήλων, σωματική βλάβη κατά συρροή, απείθεια και διακεκριμένη φθορά ξένης περιουσίας. Παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.