ΕΛΛΑΔΑ

Λαγονήσι: Βίντεο ντοκουμέντο με τον 48χρονο να ανασύρεται νεκρός από τη θάλασσα

Λαγονήσι: Βίντεο ντοκουμέντο με τον 48χρονο να ανασύρεται νεκρός από τη θάλασσα
Glomex

Λαγονήσι: Ένας 48χρονος πατέρας επιχείρησε να σώσει το παιδί του που παρασύρθηκε από τα κύματα και εν τέλει κατέληξε ο ίδιος. 

Την τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο ο 48χρονος που προσπάθησε να σώσει το ανήλικο παιδί του, το οποίο επέβαινε σε στρώμα θαλάσσης και παρασύρθηκε από τα ρεύματα στο Λαγονήσι.

Ο 48χρονος έδινε από το πρωί της Δευτέρας μάχη για τη ζωή του στο Ασκληπιείο Βούλας.

Το 8χρονο παιδί έπαιζε με στρώμα στην παραλία και μόλις το είδε ο πατέρας του, άρχισε να τρέχει για να το σώσει.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένα ιδιωτικό φουσκωτό σκάφος έμπαινε στη θάλασσα από προβλήτα που βρίσκεται στο σημείο. Μάλιστα, στο κεντρικό δελτίο του Mega προβλήθηκε βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 48χρονος ανασύρθηκε από τη θάλασσα, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Οι τέσσερις επιβαίνοντες στο σκάφος άκουσαν τις φωνές όσων βρίσκονταν στην παραλία και έτρεξαν στο σημείο, προκειμένου να διασώσουν το παιδί και τον 48χρονο. Στο σημείο έσπευσαν επίσης, δύο διασώστες του ΕΚΑΒ, αλλά και δύο ναυαγοσώστες από κοντινό ξενοδοχείο της περιοχής.

Για πάνω από 40 λεπτά περίπου οι διασώστες του ΕΚΑΒ, οι ναυαγοσώστες, αλλά και οι άνθρωποι που βρίσκονταν πάνω στο ιδιωτικό φουσκωτό σκάφος έδιναν τις πρώτες βοήθειες κάνοντας ΚΑΡΠΑ στον 48χρονο που προσπάθησε να σώσει το ανήλικο παιδί του.