ΕΛΛΑΔΑ

Λιβύη: Το μήνυμα του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ – «Βαθιά θλίψη στις Ένοπλες Δυνάμεις, οι σημαίες μεσίστιες»

Λιβύη: Το μήνυμα του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ – «Βαθιά θλίψη στις Ένοπλες Δυνάμεις, οι σημαίες μεσίστιες»
EUROKINISSI.

«Βαθιά θλίψη, οι σημαίες μεσίστιες», υπογράμμισε ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, στο συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο των πέντε στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη, κατά τη διάρκεια ανθρωπιστικής αποστολής.

Θλίψη επικρατεί στη χώρα μας και τις Ένοπλες Δυνάμεις, έπειτα από το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη η ελληνική αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη, με τραγικό απολογισμό πέντε νεκρούς και δεκατρείς τραυματίες.

Τρία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, έναν υπαξιωματικός και δύο νοσηλεύτριες, μαζί με άλλα δύο αδέλφια που ήταν διερμηνείς, «έχασαν» τη ζωή του χθες, Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, με τη θλιβερή είδηση να επιβεβαιώνεται σήμερα, Δευτέρα, από το ΓΕΕΘΑ.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, εξέφρασε τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες όλων των θυμάτων, μέσω δημοσίευσης στα κοινωνικά δίκτυα.

«Βαθιά θλίψη στις Ένοπλες Δυνάμεις για την απώλεια των συναδέλφων μας, που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος, κατά τη διάρκεια ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες όλων των θυμάτων! Η σκέψη μας στους τραυματίες που εύχομαι σύντομα να είναι και πάλι κοντά μας! Οι σημαίες, μεσίστιες», έγραψε.

Σχετικές ειδήσεις