ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Οι κάμερες και η «φονική» κρεατομηχανή θα ρίξουν φως στον φρικτό θάνατο της 50χρονης

Μεσολόγγι: Οι κάμερες και η «φονική» κρεατομηχανή θα ρίξουν φως στον φρικτό θάνατο της 50χρονης
aixmi-news.gr

Μεσολόγγι: Η ΕΛΑΣ πήρε το υλικό των καμερών ώστε να ερευνήσει τις συνθήκες του δυστυχήματος - Θα εξεταστεί και η κρεατομηχανή από πραγματογνώμονα - Ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου συνελήφθη με τις κατηγορίες της παράβασης της εργατικής νομοθεσίας και της ανθρωποκτονίας από αμέλεια - Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία - Η κηδεία θα γίνει στο Ευηνοχώρι

Σοκ έχει προκαλέσει σε ολόκληρη τη χώρα ο θάνατος της 50χρονης γυναίκας σε κρεοπωλείο του Μεσολογγίου το βράδυ της Παρασκευής (29/9).

Στην προσπάθεια της να ρίξει φως στον τραγικό θάνατο της γυναίκας η αστυνομία πήρε το υλικό των καμερών προκειμένου να εξετάσει τις συνθήκες του δυστυχήματος, ενώ το κατάστημα σφραγίστηκε για να εξεταστεί η κρεατομηχανή και από πραγματογνώμονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν επρόκειτο για μια μηχανή του κιμά που βλέπουμε συνήθως στα κρεοπωλεία αλλά για μια μεγάλη κρεατομηχανή, με μεγάλο στόμιο για την επεξεργασία του κρέατος, που βρίσκεται στο πίσω μέρος του καταστήματος.

Κάποιες πρώτες εκτιμήσεις λένε ότι εκεί που η γυναίκα ήταν σκυμμένη και καθάριζε την μηχανή, ενδεχομένως πατήθηκε κάποιο κουμπί και τέθηκε σε λειτουργία με αποτέλεσμα να της αρπάξει τα μαλλιά.

Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία, ενώ η κηδεία αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες στο Ευηνοχώρι.

Δούλευε μόνο τρεις μέρες στο κρεοπωλείο

Η άτυχη καθαρίστρια μόλις πριν τρεις ημέρες είχε αρχίσει να συνεργάζεται με το εν λόγω κατάστημα, και το μοιραίο βράδυ έχασε τη ζωή της όταν το κεφάλι και το χέρι της εγκλωβίστηκαν σε κρεατομηχανή, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Το πλέον φρικιαστικό, είναι ότι όλα έγιναν μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης της την οποία είχε μαζί της στη δουλειά. Το παιδί σε κατάσταση σοκ βγήκε από το κρεοπωλείο και άρχισε να φωνάζει βοήθεια, όμως, ήταν ήδη αργά. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πυροσβεστική χρειάστηκε περίπου δύο ώρες για να απεγκλωβίσει την 50χρονη γυναίκα από το μηχάνημα.

Η κόρη της αδικοχαμένης 50χρονης διακομίστηκε στο νοσοκομείο καθώς ήταν σε κατάσταση σοκ, και πήρε εξιτήριο το μεσημέρι του Σαββάτου (30/9). Την ίδια ώρα, ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου συνελήφθη, με κατηγορίες για παράβαση εργατικής νομοθεσίας και ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης άμεσα αναμένεται να παρουσιαστεί στον εισαγγελέα.

Η τελευταία ανάρτηση της 50χρονης πριν φύγει από τη ζωή - «Δύσκολο να παραιτηθείς»

Η άτυχη γυναίκα λίγες ώρες πριν φύγει από τη ζωή είχε κάνει μία ανάρτηση στα αλβανικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook στην οποία έγραφε: «Είναι δύσκολο να περιμένεις κάτι, το οποίο μπορεί να μην συμβεί ποτέ. Αλλά είναι ακόμα πιο δύσκολο να παραιτηθείς αν αυτό είναι το μόνο πράγμα που επιθυμείς».

Η ανάρτηση της 50χρονης

Οικογενειακή φίλη στο Newsbomb.gr - Ο λόγος που πήγε για δουλειά το βράδυ στο κρεοπωλείο

Nωρίτερα σήμερα οικογενειακή φίλη της άτυχης 50χρονης μιλώντας στο Newsbomb.gr ανέφερε ότι η οικογένεια βρίσκεται σε κατάσταση σοκ ενώ υπογράμμισε ότι τα δύο παιδιά της χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη.

«Την Παρασκευή στις 21:00 την κάλεσαν να πάει για δουλειά. Η Λουμπιάνα δεν πήγαινε ποτέ στο κρεοπωλείο το βράδυ, καθάριζε το κατάστημα πάντα μεσημέρι, ήταν η πρώτη φορά που την πήραν τόσο αργά. Συνήθως πήγαινε μαζί με την κόρη της για δουλειά. Χθες ενώ η Λουμπιάνα καθάριζε στην κουζίνα, η κόρη της βρισκόταν σε άλλο χώρο του μαγαζιού, άκουσε τσιρίδες, έτρεξε και είδε τη μάνα της σε αυτήν την κατάσταση», είπε στο Newsbomb.gr οικογενειακή φίλη της άτυχης γυναίκας.

«Η μητέρα της, τα δύο παιδιά και τα τέσσερα αδέρφια της προσπαθούν να καταλάβουν πώς έγινε το δυστύχημα. Η γυναίκα έμενε στο Μεσολόγγι μαζί με τη μητέρα της και τα δύο της παιδιά, την 18χρονη κόρη της και τον 10χρονο γιο της εδώ και δύο χρόνια, όταν ήρθε από την Αλβανία, μετά τον χωρισμό της με τον σύζυγό της», πρόσθεσε.

Το κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι που έχασε τη ζωή της η άτυχη 50χρονηsinidisi.gr

«Η Λουμπιάνα δούλευε μαζί με την κόρη της από το πρωί μέχρι το βράδυ και καθάριζαν μαγαζιά για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην. Η κόρη της που είναι 18 ετών μεταφέρθηκε σε κατάσταση κλονισμού στο νοσοκομείο Μεσολογγίου», ανέφερε.

Σχετικές ειδήσεις