ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Η τελευταία ανάρτηση της 50χρονης πριν φύγει από τη ζωή - «Δύσκολο να παραιτηθείς»

Μεσολόγγι: Η τελευταία ανάρτηση της 50χρονης πριν φύγει από τη ζωή - «Δύσκολο να παραιτηθείς»
Τραγικό θάνατο βρήκε 50χρονη γυναίκα σε κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι
Facebook

Μεσολόγγι: Η τελευταία ανάρτηση της 50χρονης Λουμπιάνα - Την «έκοψε» η κρεατομηχανή μπροστά στα μάτια της κόρης της

Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος της άτυχης Λουμπιάνα, που έχασε τη ζωή της το βράδυ της Παρασκευής στο Μεσολόγγι καθαρίζοντας κρεατομηχανή κρεοπωλείου, μπροστά στα μάτια της κόρης της. Η αστυνομία συνέλαβε τον ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου, καθώς στο πλαίσιο των ερευνών, κατηγορείται για εργατικό ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Η άτυχη γυναίκα λίγες ώρες πριν φύγει από τη ζωή είχε κάνει μία ανάρτηση στα αλβανικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook στην οποία έγραφε: «Είναι δύσκολο να περιμένεις κάτι, το οποίο μπορεί να μην συμβεί ποτέ. Αλλά είναι ακόμα πιο δύσκολο να παραιτηθείς αν αυτό είναι το μόνο πράγμα που επιθυμείς».

Η ανάρτηση της 50χρονης

Οικογενειακή φίλη στο Newsbomb.gr - Ο λόγος που πήγε για δουλειά το βράδυ στο κρεοπωλείο

Nωρίτερα σήμερα οικογενειακή φίλη της άτυχης 50χρονης μιλώντας στο Newsbomb.gr ανέφερε ότι η οικογένεια βρίσκεται σε κατάσταση σοκ ενώ υπογράμμισε ότι τα δύο παιδιά της χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη.

«Την Παρασκευή στις 21:00 την κάλεσαν να πάει για δουλειά. Η Λουμπιάνα δεν πήγαινε ποτέ στο κρεοπωλείο το βράδυ, καθάριζε το κατάστημα πάντα μεσημέρι, ήταν η πρώτη φορά που την πήραν τόσο αργά. Συνήθως πήγαινε μαζί με την κόρη της για δουλειά. Χθες ενώ η Λουμπιάνα καθάριζε στην κουζίνα, η κόρη της βρισκόταν σε άλλο χώρο του μαγαζιού, άκουσε τσιρίδες, έτρεξε και είδε τη μάνα της σε αυτήν την κατάσταση», είπε στο Newsbomb.gr οικογενειακή φίλη της άτυχης γυναίκας.

«Η μητέρα της, τα δύο παιδιά και τα τέσσερα αδέρφια της προσπαθούν να καταλάβουν πώς έγινε το δυστύχημα. Η γυναίκα έμενε στο Μεσολόγγι μαζί με τη μητέρα της και τα δύο της παιδιά, την 18χρονη κόρη της και τον 10χρονο γιο της εδώ και δύο χρόνια, όταν ήρθε από την Αλβανία, μετά τον χωρισμό της με τον σύζυγό της», πρόσθεσε.

Το κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι που έχασε τη ζωή της η άτυχη 50χρονηsinidisi.gr

«Η Λουμπιάνα δούλευε μαζί με την κόρη της από το πρωί μέχρι το βράδυ και καθάριζαν μαγαζιά για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην. Η κόρη της που είναι 18 ετών μεταφέρθηκε σε κατάσταση κλονισμού στο νοσοκομείο Μεσολογγίου», ανέφερε.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη 50χρονη το βράδυ της Παρασκευής προσπάθησε να καθαρίσει τη μηχανή του κιμά σε κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι και έχασε τη ζωή της όταν μπλέχτηκαν τα μαλλιά της με το μηχάνημα το οποίο της κόστισε τη ζωή.

Ο απεγκλωβισμός της εργαζόμενης μητέρας από τη μηχανή έγινε με μεγάλη δυσκολία πριν τα μεσάνυχτα, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr η 50χρονη γυναίκα εργαζόταν ως καθαρίστρια σε αρκετά καταστήματα της περιοχής ενώ στο συγκεκριμένο κρεοπωλείο βρισκόταν μόλις τέσσερις ημέρες.

Στο σημείο του συμβάντος, έξω από το κρεοπωλείο, άρχισε γρήγορα να συγκεντρώνεται κόσμος.

«Βγήκε η κόρη της έξω και φώναζε βοήθεια», δήλωσε στην ΕΡΤ γείτονας. Συμπλήρωσε πως «μπήκαν κάποια άτομα μέσα στο κατάστημα, είδαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν και τελικά ήρθαν πυροσβεστική και ασθενοφόρο». Ο γείτονας ανέφερε πως «την πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά είχε ολοκληρωθεί το κακό».

Υπενθυμίζεται ότι στην σύλληψη του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου στο Μεσολόγγι, μέσα στο οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα το βράδυ της Παρασκευής μία 50χρονη αλλοδαπή εργαζόμενη, προχώρησε η αστυνομία το πρωί του Σαββάτου.

Σχετικές ειδήσεις