ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Ήξερα ότι ζει στην Κέρκυρα, θέλω απαντήσεις» - Τι λέει ο πατέρας της 24χρονης

Θεσσαλονίκη: «Ήξερα ότι ζει στην Κέρκυρα, θέλω απαντήσεις» - Τι λέει ο πατέρας της 24χρονης

Αύριο το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τον θάνατο της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη

Νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε μία 24χρονη κοπέλα, με τις συνθήκες θανάτου της να παραμένουν ένα μυστήριο. Ήταν όντως ηλεκτροπληξία όπως υπέθεσε ο σύντροφός της ή μήπως κάτι άλλο κρύβεται πίσω από τον θάνατο και μένει να αποκαλυφθεί;

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας μίλησε στο MEGA και δήλωσε ότι δεν πιστεύει τίποτα και κανέναν. Μέχρι χθες, όταν και πληροφορήθηκε τον θάνατο της κόρης του, εκείνος πίστευε ότι η 24χρονη ζει στην Κέρκυρα με τον σύντροφό της και όχι στη Θεσσαλονίκη και πλέον περιμένει επίσημες απαντήσεις.

«Θέλω να μάθω την αλήθεια. Η Ειρήνη ήταν γερή», δήλωσε ο πατέρας της 24χρονης Ειρήνης, που έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του με την τραγική είδηση.

«Δεν είχε πρόβλημα υγείας η Ειρήνη. Δεν μπορώ να το καταλάβω», πρόσθεσε.

«Βγήκα να ψωνίσω, γύρισα και την βρήκα νεκρή»

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού στο οποίο έμενε με τον κατά 30 χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της, στην περιοχή της Παναγίας Λαοδηγήτριας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο σύντροφός της δήλωσε: «Βγήκα από το σπίτι για να πάρω τροφές για τα ζωάκια της γειτονιάς. Όταν γύρισα την βρήκα νεκρή στο μπάνιο. Ίσως πρόκειται για ηλεκτροπληξία, γιατί είχε μπει για μπάνιο με ανοιχτό τον θερμοσίφωνα».

Στην περιοχή επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, ενώ στο σημείο έσπευσαν διασώστες, ωστόσο οι προσπάθειες για να επαναφέρουν την κοπέλα ήταν άκαρπες.

«Θέλω να λάμψει η αλήθεια και τίποτα άλλο. Για ποιο λόγο ”έφυγε” η αδερφή μου», δήλωσε ο αδερφός της 24χρονης στο MEGA.

Στο διαμέρισμα δεν διαπιστώθηκαν ίχνη που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, με την αστυνομία να περιμένει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που αναμένεται να αποσαφηνίσει τα αίτια της τραγωδίας.

Το ζευγάρι το πρωί της Τετάρτης ξύπνησε όπως κάθε μέρα και κάποια στιγμή ο 55χρονος βγήκε για ψώνια. Όπως ανέφερε ο ίδιος στους αστυνομικούς, μέσα σε εκείνο το διάστημα η 24χρονη μπήκε για μπάνιο, ενώ ήταν μόνη της μέσα στο διαμέρισμα.

Όταν επέστρεψε βρήκε την κοπέλα νεκρή έξω από τη μπανιέρα, την πλησίασε και, όπως είπε, προσπάθησε να τη συνεφέρει, αλλά δεν τα κατάφερε.

«Δεν μπορώ να το καταλάβω» τόνισε ο πατέρας της 24χρονης.

Πρόκειται για μία κοπέλα που έδειχνε ευτυχισμένη στις φωτογραφίες που ανέβαζε στο διαδίκτυο. Πάντα χαμογελαστή, είτε στην αγκαλιά του συντρόφου της, είτε μαζί με φίλες, σε εκδρομές, στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ή σε νυχτερινές βόλτες.

«Μου έλεγε ότι ζει στην Κέρκυρα»

Με τον σύντροφό της γνωρίστηκε πριν από 5 περίπου χρόνια, ενώ άγνωστο γιατί, είχαν πει ότι ζουν μαζί στην Κέρκυρα και όχι στη Θεσσαλονίκη.

«Εγώ όταν μιλούσα με την Ειρήνη μου έλεγε ότι ζει στην Κέρκυρα», ανέφερε ο πατέρας της Ειρήνης.

Η 24χρονη Ειρήνη ήταν φυσιοθεραπεύτρια, χωρίς ακόμα να έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της, κάτι που σκόπευε να κάνει μέσα στους επόμενους μήνες και στη συνέχεια να πιάσει δουλειά.

«Φαινόταν πολύ ευτυχισμένη, έλαμπε. Περνούσε πολύ ωραία», σημείωσε ο αδελφός της 24χρονης.

Αύριο αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα δώσει τις απαντήσεις που ζητάει ο πατέρας της 24χρονης κοπέλας.

Σχετικές ειδήσεις