ΕΛΛΑΔΑ

Κηφισιά: Η ανάρτηση του δράστη μέσα από το κατάστημα μια ημέρα πριν την αιματηρή επίθεση

Κηφισιά: Η ανάρτηση του δράστη μέσα από το κατάστημα μια ημέρα πριν την αιματηρή επίθεση

Κηφισιά: Νέα στοιχεία για την αιματηρή επίθεση που πραγματοποιήθηκε σε υπάλληλο το απόγευμα της Πέμπτης.

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 24χρονο που επιτέθηκε και τραυμάτισε με μπαλτά έναν υπάλληλο καταστήματος αργά το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή της Κηφισιάς.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία ο 24χρονος, είχε ανεβάσει στα social media μέσα από το μαγαζί της Κηφισιάς που εργαζόταν το θύμα του μία ημέρα πριν την αιματηρή επίθεση.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε το σκηνικό: «Δεν τον γνώριζε καθόλου απλά είχε πάει να φάει το προηγούμενο βράδυ, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram ότι του άρεσε πολύ το φαγητό και ήρθε την επόμενη μέρα και μπαίνει μέσα και ρωτάει τα παιδιά: "μόνο εσείς είστε εδώ;" και απαντάνε τα παιδιά: "ναι" και αρχίζει και μαχαιρώνει».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την ανάρτηση του δράστη μία ημέρα πριν την αιματηρή επίθεση:

Το χρονικό

Ο 24χρονος δράστης μπούκαρε το απόγευμα της Πέμπτης σε κατάστημα που βρίσκεται σε μία από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Κηφισιάς και με ένα μπαλτά στο χέρι άρχισε να φωνάζει και να ισχυρίζεται πως τους χρωστάνε χρήματα.

Από μπροστά του έτυχε να περάσει ο υπάλληλος του καταστήματος στον οποίο και επιτέθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη. Του επιτέθηκε με μένος και τον τραυμάτισε μένος στο κεφάλι, στα χέρια και τα πόδια.

Ο 24χρονος δράστης αποπειράθηκε στη συνέχεια να τραπεί σε φυγή αφήνοντας πίσω του αιμόφυρτο το 21χρονο θύμα του.

Αυτόπτης μάρτυρας που κυνήγησε και ακινητοποίησε τον δράστη ανέφερε: «Έχω ένα κάταγμα στο πόδι την ώρα που τον κυνηγούσαμε και τον ακινητοποιήσαμε. Τα παιδιά τα υπόλοιπα μέσα που τα ξέρεις πώς είναι η κατάσταση τους; Είναι θορυβημένοι φοβούνται; Είναι σε ψυχολογική κατάσταση πολύ άσχημη γιατί φοβούνται λέει τώρα από το πουθενά, για ένα μεροκάματο να έρθει κάποιος να μας μαχαιρώσει χωρίς λόγο;», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πέντε, έξι, εφτά άτομα να τον κυνηγάνε. Μετά από τέσσερα λεπτά τον φέρανε δύο τύποι με δεμένα τα χέρια πίσω. Ήταν ο μαγαζάτορας».

Βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας καταγράφει το θύμα της επίθεσης να περνάει αιμόφυρτος με τη βοήθεια άλλων για να φτάσει στο φαρμακείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ο 21χρονος έχει υποστεί πολλαπλούς τραυματισμούς σε όλο του το σώμα, με τον πατέρα να προσεύχεται για εκείνον.

Ο πατέρας του θύματος δήλωσε: «Είναι σε σοκ. Επικοινωνεί αλλά είναι καλά. Θα ήθελα να ηρεμήσει λίγο και πιστεύω όλα θα πάρουν τον δρόμο τους».

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού στην κατάθεσή του είπε πως δεν γνωρίζει τον 24χρονο, με τις Αρχές να αναζητούν τα κίνητρα του δράστη που ευθύνεται για την αιματηρή επίθεση σε βάρος του άτυχου υπαλλήλου.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη για το αιματηρό επεισόδιο στην Κηφισιά: «Ήταν ο Μάκης απέναντι»

Επίθεση με μαχαίρι στο κέντρο της Κηφισιάς: Στο μικροσκόπιο το «παρελθόν» του δράστη με την επιχείρη

Τρόμος στην Κηφισιά: Πώς περιγράφουν την αιματηρή επίθεση αυτόπτες μάρτυρες - «Ήταν γεμάτος αίματα»