ΕΛΛΑΔΑ

Κερατσίνι: Προφυλακίστηκε ο 42χρονος youtuber που βασάνιζε ΑμεΑ σε απευθείας μετάδοση

Κερατσίνι: Προφυλακίστηκε ο 42χρονος youtuber που βασάνιζε ΑμεΑ σε απευθείας μετάδοση

Κερατσίνι: Ο άνδρας κατηγορείται για τον βασανισμό δύο ΑμεΑ σε ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο.

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 42χρονος Youtuber που βασάνιζε δύο ΑμεΑ στο Κερατσίνι κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας κατηγορείται για τον βασανισμό δύο ΑμεΑ σε ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο.

Κατά την απολογία του στον ανακριτή Πειραιά αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται και ισχυρίστηκε ότι τα άτομα τα οποία εμφανίζονταν στα live του δεν είναι ΑμεΑ και όλες οι πράξεις ήταν με την συναίνεση τους.

Πάνω από 500 βίντεο φρίκης με τα δύο ΑμεΑ είχε ο 42χρονος

Μόνο ντροπή μπορούν να προκαλέσουν όσα έρχονται στη δημοσιότητα για τη δράση του 42χρονου στο Κερατσίνι, ο οποίος κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση μια 21χρονη και έναν 25χρονο με νοητική υστέρηση.

Σε βάρος του 42χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση και μαστροπεία, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 42χρονος κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα δύο παιδιά με νοητική υστέρηση από τον Σεπτέμβριο του 2022. H έρευνα έχει αποκαλύψει 554 βίντεο φρίκης, τα οποία παρακολουθούσαν πληρώνοντας 22.000 συνδρομητές που έδιναν μέχρι και 150 ευρώ για να βλέπουν τα θύματα να υποφέρουν.

Στα βίντεο της φρίκης ακούγεται ο 42χρονος να λέει στην 21χρονη «έλα εδώ θέλουν να δουν κοπέλα μου» ενώ την τραβούσε και εκείνη του έλεγε «πονάω». Όταν, δε, εκείνη επέμενε να αντιδρά ο 42χρονος της έλεγε «θέλουν να δουν, δεν γίνεται να μην θες» ενώ σε άλλο σημείο ακούγεται να της λέει «αν δεν το κάνεις δεν παίρνεις λεφτά».