ΕΛΛΑΔΑ

Κερατσίνι: Πόσο χρέωνε τη συνδρομή ο 42χρονος για να παρακολουθούν οι χρήστες βασανισμούς ΑμεΑ

Κερατσίνι: Πόσο χρέωνε τη συνδρομή ο 42χρονος για να παρακολουθούν οι χρήστες βασανισμούς ΑμεΑ

Κερατσίνι: Σε 554 βίντεο ο άνδρας κακοποιούσε με κάθε τρόπο τα άτομα με νοητική αναπηρία με απώτερο σκοπό το προσωπικό του κέρδος

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την τραγωδία που βίωναν ο 25χρονος και η 21χρονη ΑμεΑ στα χέρια του 42χρονου, Από την έρευνα έχουν προκύψει 554 βίντεο φρίκης, με τον 42χρονο να έχει 22.700 συνδρομητές στην πλατφόρμα του, οι οποίοι πλήρωναν αδρά για να παρακολουθούν φρικαλεότητες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό άγγιζε τα 130 ευρώ.

Ο 42χρονος υπέβαλλε την 21 ετών γυναίκα, τον 25χρονο και ακόμα έναν άνδρα σε δοκιμασίες της φρίκης από τον Σεπτέμβριο του 2022.

Σημειώνεται ότι κάποια από τα βασανιστήρια, έπρεπε να τα πληρώσουν οι συνδρομητές προκειμένου να τα δουν.

«Έχουν προηγηθεί κάποιες φασαρίες και αυτά τα οποία τα ξέρει ας πούμε ο κόσμος. Έχουν βγάλει κάτι challenges τα λένε, που λέει βάλε 20 ευρώ για να ρίξω μια «τειζεριά» στο τάδε το παιδί. Βάλτε λεφτά να τους κουρέψω λεφτά για τέιζερ, λεφτά για σφαλιάρες, λεφτά για ζωνιές. Χτυπιόντουσαν με ζώνη. Είχε δύο διαφορετικά τέιζερ, ένα ελαφρύ και ένα άλλο που ήτανε πολύ πιο δυνατό», ανέφερε πρώην συνδρομητής του 42χρονου.

21.800 εγγεγραμμένους χρήστες είναι μέχρι και σήμερα οι εγγεγραμμένοι χρήστες. Όσοι από αυτούς παρακολουθούσαν το ριάλιτι της φρίκης καλούνταν να δωρίζουν χρήματα σχολιάζοντας παράλληλα τι δοκιμασία θα ήθελαν να δουν.

Σε 554 βίντεο ο άνδρας κακοποιούσε με κάθε τρόπο τα άτομα με νοητική αναπηρία με απώτερο σκοπό το προσωπικό του κέρδος. Μάλιστα σε ένα επεισόδιο οι δωρεές μπορεί να έφταναν μέχρι και τα 1000 ευρώ.

Ένα από τα θύματα του 42χρονου όταν σε μια ζωντανή μετάδοση είπε ότι θέλει να αποχωρήσει ξυλοκοπήθηκε μπροστά στα μάτια των χιλιάδων θεατών.