ΕΛΛΑΔΑ

Σφοδρό τροχαίο στα Ψαχνά: Αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο και πέρασε τις μπάρες – Πετάχτηκε έξω η οδηγός

Σφοδρό τροχαίο στα Ψαχνά: Αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο και πέρασε τις μπάρες – Πετάχτηκε έξω η οδηγός
eviathema.gr

Η νεαρή οδηγός έχει τραυματισθεί σοβαρά.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε απόψε (23/11) στα Ψαχνά Ευβοίας, με την νεαρή οδηγό να τραυματίζεται σοβαρά, αφού το όχημα χτύπησε στις προστατευτικές μπάρες στην στροφή του Κολοβρέχτη.

Λίγο μετά τις 22:00, το όχημα μάρκας Smart κατευθυνόταν με «ιλιγγιώδη» ταχύτητα στο σημείο, όταν η νεαρή οδηγός έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το όχημα στη στροφή να διαπεράσει τις μπάρες προστασίας και να καταλήξει εκτός οδοστρώματος, σύμφωνα με το eviathema.gr.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, το όχημα γύρισε αρκετές φορές, με την οδηγό να καταλήγει εκτός του οχήματος, το οποίο την καταπλάκωσε. Η γυναίκα έχει τραυματισθεί σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσαν για τις πρώτες βοήθειες εθελοντές της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Εύβοιας, δυνάμεις της Πυροσβεστικής καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Αφού απεγκλωβίσθηκε η οδηγός, οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου θα γίνει εκτός των άλλων και έλεγχος μέτρησης αλκοόλ.

Στο σημείο βρέθηκαν και δυνάμεις της αστυνομίας για την καταγραφή του συμβάντος, αλλά και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων στον οδικό άξονα.

Σχετικές ειδήσεις