ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Ξανά θέμα οι φάτνες με αληθινά ζώα – Ο Μπέος αποκαλεί «κοπρίτες» όσους αντιδρούν

Βόλος: Ξανά θέμα οι φάτνες με αληθινά ζώα – Ο Μπέος αποκαλεί «κοπρίτες» όσους αντιδρούν
gegonota.news

Ο Δήμος Βόλου έχει τοποθετήσει δύο φάτνες με ζωντανά πρόβατα και πόνυ στο κέντρο της πόλης, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση φιλοζωικών εταιρειών και κτηνιάτρων.

Εντονότατες επικρίσεις έχει δεχθεί η δημοτική αρχή του Βόλου, για την απόφαση να τοποθετήσει και εφέτος δύο χριστουγεννιάτικες φάτνες με ζωντανά πρόβατα και πόνυ στο κέντρο της πόλης (στον Άγιο Νικόλαο και στο πάρκο του Αγίου Βασίλη). Ως αποτέλεσμα αυτού, ο Αχιλλέας Μπέος προέβη σε άλλη μία «έκρηξη», αφού αποκάλεσε «κοπρίτες» όλους όσοι αντιδρούν.

Οι κτηνίατροι ζητούν την παρέμβαση εισαγγελέα

Ο Πρόεδρος του Κτηνιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, Παύλος Σταμόπουλος, πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα.

«Δεν υπάρχει δικαιολογία, είναι απάτη και ψέμα, κακοποίηση και κακοποιητές. Μάλιστα, είχαμε προειδοποιήσει ότι θα ζητήσουμε εφαρμογή του Νόμου και μας αγνόησαν. Η Αστυνομία οφείλει αυτεπάγγελτα να κάνει την δουλειά της.

Ζητάμε εφαρμογή του νόμου, χωρίς παρεκκλίσεις και δικαιολογίες. Χρησιμοποιούν για την δικαιολογία της κακοποίησης μία παράγραφο του νόμου που αναφέρει πως όταν υπάρχουν ζωντανά ζώα σε εκδηλώσεις, πρέπει να υπάρχει κτηνίατρος καθ’ όλη την διάρκεια αυτών των εκδηλώσεων», τόνισε, μιλώντας στον ALPHA.

Αχιλλέας Μπέος: «Βάφτισα την φάτνη σε στάνη και δεν θα μου κάνει κανείς τίποτα, κοπρίτες»

«Κοπρίτες που είναι για το ψυχιατρείο», αποκάλεσε ο Αχιλλέας Μπέος όλους όσοι αντιδρούν στις φάτνες με τα αληθινά ζώα στο κέντρο του Βόλου. «Παραχώρησα τον χώρο σε έναν βοσκό, τον βάφτισα στάνη kai γι’ αυτό, κανείς δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα. Τρέλα, δεν ντρέπεστε, κοπρίτες», απάντησε ο Δήμαρχος Βόλου.