ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: Συνελήφθησαν νεαροί ληστές - «Χτυπούσαν» πρακτορεία ΟΠΑΠ

Αγρίνιο: Συνελήφθησαν νεαροί ληστές - «Χτυπούσαν» πρακτορεία ΟΠΑΠ

Αγρίνιο: Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε δύο ανήλικα άτομα που φέρονται να εμπλέκονται σε σωρεία κλοπών

Ένα ακόμα «χτύπημα» σε πρακτορείο ΟΠΑΠ σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Αγρίνιο, το οποίο έρχεται να προστεθεί στα προηγούμενα περιστατικά που είχαν καταγραφεί το περασμένο διάστημα.

Όπως αναφέρει το agrinionews.gr, αυτή τη φορά οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άτομα που είχαν κυριολεκτικά τρομοκρατήσει τους επαγγελματίες της πόλης καθώς το τελευταίο διάστημα είχαν διαπράξει συνεχόμενα περιστατικά κλοπών και ληστειών.

Το σκηνικό ήταν πανομοιότυπο, όπως και τις άλλες φορές. Δύο νεαροί άνδρες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, φορώντας κράνη, απέσπασαν 1000 ευρώ από τα ταμεία της επιχείρησης και τράπηκαν σε φυγή.

Οι θρασύτατοι δράστες «χτύπησαν» την ώρα που το πρακτορείο ήταν ανοιχτό και είχε πελάτες. Οι δράστες μάλιστα για να αποσπάσουν τα χρήματα έδρασαν υπό την απειλή μαχαιριού.

Στο σημείο έσπευσε και η Αστυνομία που ξεκίνησε άμεσα τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών έναν εκ των οποίων κατάφερα να συλλάβει λίγη ώρα αργότερα.

Πρόκειται για δύο νεαρούς ηλικίας 18 και 16 ετών που εμπλέκονται συνολικά σε δύο κλοπές και τέσσερις ληστείες.

Οι νεαροί παρακολουθούνταν μέρες από τις Αρχές και μάλιστα διαπιστώθηκε ότι δρούσαν με κλεμμένο μηχανάκι. Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες τους όπου και βρέθηκαν τα ρούχα που χρησιμοποιούσαν κατά την δράση τους, μαχαίρια καθώς και τα χρήματα που εκλάπησαν.

Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί η σχετική δικογραφία και αναμένονται εντός ημέρας ανακοινώσεις από την Αστυνομία.

Διαβάστε επίσης:

Χειροκροτούμε τα δύο ελληνικά φρούτα που βρίσκονται στα κορυφαία του κόσμου

Εορταστικό ωράριο: Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα - Πότε ξεκινάει

Θρίλερ στην Πάτρα: 50χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της