ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε ζωντανός ο κυνηγός που αγνοούνταν στα Καλάβρυτα

Βρέθηκε ζωντανός ο κυνηγός που αγνοούνταν στα Καλάβρυτα
Φωτογραφία Αρχείου

Μεγάλη κινητοποίηση της 6ης ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό του κυνηγού στα Καλάβρυτα

Εντοπίστηκε ζωντανός λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα της Δευτέρας ο 65χρονος κυνηγός, ο οποίος αγνοούνταν από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στα Καλάβρυτα.

Στο σημείο βρίσκονται από την πρώτη στιγμή άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ, μαζί με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ερευνών και διάσωσης, που κατάφερε να βρει τον αγνοούμενο άνδρα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα pelop.gr ο άνδρας εντοπίστηκε σε απόκρυμνο σημείο κοντά στο χωριό Καλιφώνιο, με τους έξι άνδρες της ΕΜΑΚ να προσεγγίζουν το σημείο για να μπορέσουν να τον ανασύρουν, προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Μεγάλη κινητοποίηση της ΕΜΑΚ

Ο 65χρονος εξαφανίστηκε κοντά στο χωριό Κούτελη το μεσημέρι της Δευτέρας, αφότου φέρεται να τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια κυνηγιού, ενώ άμεσα κινητοποιήθηκαν ορειβάτες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα μαζί με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο. Την επιχείρηση συντονίζει ο διοικητής της 6ης ΕΜΑΚ Θεόδωρος Φιλιππόπουλος.

Από την ώρα που μαθεύτηκε το περιστατικό, οι τοπικές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής ξεκίνησαν επιχείρηση για τον εντοπισμό του κυνηγού που σύμφωνα με πληροφορίες έχει τραυματιστεί από πτώση κοντά στην Κούτελη Καλαβρύτων.

Ο 65χρονος αγνοείται από το μεσημέρι της Δευτέρας και οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στις περιοχές της Κούτελης και του Μπούμπουκα.

Με βάση αναφορές του τοπικού kalavrytanews.com, το αυτοκίνητο του κυνηγού βρέθηκε στην περιοχή του Καλλιφωνίου. Στην περιοχή επιχειρούν μεγάλες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, εθελοντών και ειδικής ομάδας από την 6η ΕΜΑΚ Πάτρας και drone της Πυροσβεστικής.