ΕΛΛΑΔΑ

Παλαιό Φάληρο: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική σύγκρουση τραμ με αυτοκίνητο

Παλαιό Φάληρο: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική σύγκρουση τραμ με αυτοκίνητο
Χάρης Γκίκας / NEWSBOMB.GR.

Τραγωδία σημειώθηκε στο Παλαιό Φάληρο, αφού τραμ συγκρούστηκε με όχημα, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνθρωπος και να τραυματιστεί σοβαρά άλλος ένας. Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το τραγικό δυστύχημα.

Τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (14/12) στο Παλαιό Φάληρο, όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με συρμό του τραμ κοντά στη στάση «Εδέμ».

Όπως ανέφεραν μάρτυρες, ΙΧ πέρασε από κόκκινο σηματοδότη και παρέσυρε δύο πεζούς, τη γυναίκα που «έχασε» τη ζωή της και έναν άνδρα, και στη συνέχεια, έπεσε πάνω στο τραμ.

Το MEGA δημοσίευσε νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που το ΙΧ όχημα παρασύρει τους δύο πεζούς.

«Μέσα σε έναν χρόνο, έχουν γίνει τρία ατυχήματα», αναφέρει κάτοικος στο Newsbomb.gr

«Είναι συχνό φαινόμενο εδώ, στην περιοχή. Έχουν συμβεί ξανά ατυχήματα, δυστύχημα έχει καιρό να γίνει. Αυτοκίνητα που έρχονται, παραβιάζουν τον σηματοδότη. Θα έπρεπε να υπάρξει μέριμνα. Μέσα σε έναν χρόνο, έχουν γίνει τρία ατυχήματα», είπε κάτοικος της περιοχής, μιλώντας στο Newsbomb.gr.

Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας

«Δεν ήμουν μπροστά στο ατύχημα, άκουσα ότι κάποιος με το αυτοκίνητο έτρεχε πολύ, ξέφυγε, χτύπησε τους ανθρώπους που ήταν στη στάση», ανέφερε μία γυναίκα στην κάμερα του Newsbomb.gr.

«Περίμενα το τραμ, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, έσπασε τα κολωνάκια και έπεσε πάνω στους ανθρώπους», αποκαλύπτει μάρτυρας στο Newsbomb.gr.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω του δυστυχήματος, έγιναν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δίκτυο του τραμ. Συγκεκριμένα, στη Γραμμή 6, η κυκλοφορία διεξάγεται στο τμήμα Μουσών – Σύνταγμα και στη Γραμμή 7, η κυκλοφορία διεξάγεται στα τμήματα Ασκληπιείο Βούλας – Πικροδάφνη και Αγία Τριάδα – Μπάτης.

Σχετικές ειδήσεις