ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Τσούκαλης: Είμαστε σίγουροι ότι βρέθηκε ο Μπάμπης Κούτσικος στο Μεσολόγγι

Γιώργος Τσούκαλης: Είμαστε σίγουροι ότι βρέθηκε ο Μπάμπης Κούτσικος στο Μεσολόγγι

Ο ιδιωτικός ερευνητής που έχει προσληφθεί από την οικογένεια του Μπάμπη Κούτσικου, Γιώργος Τσούκαλης, ανέφερε ότι «είμαστε σίγουροι ότι βρέθηκε στο Μεσολόγγι» και προσέθεσε πως «περιμένουμε τον ιατροδικαστή».

«Είμαστε σίγουροι ότι βρέθηκε ο Μπάμπης Κούτσικος στο Μεσολόγγι, περιμένουμε τον ιατροδικαστή», τόνισε ο ιδιωτικός ερευνητής που έχει προσληφθεί από την οικογένεια του Μπάμπη Κούτσικου, Γιώργος Τσούκαλης, μιλώντας στο MEGA.

«Από εδώ και πέρα, αρχίζει ένας νέος κύκλος ερευνών, επειδή έχουμε ένα βασικό στοιχείο, το κυριότερο για την ακρίβεια (σ.σ. την εύρεση της σορού του Μπάμπη Κούτσικου). Είναι μία τραγική στιγμή, μακάρι να είχαμε διαψευστεί όλοι.

Θεωρώ δεδομένο ότι ο Μπάμπης παρασύρθηκε εκεί και έγινε το φονικό. Μένει να αποδειχτεί αν υπήρχαν κι άλλα κίνητρα πέρα από τις 17.000 ευρώ», προσέθεσε.

Η σορός του Μπάμπη βρέθηκε ακάλυπτη στον κάμπο, είχαν περάσει ξανά από εκεί οι Αρχές

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, η σορός του Μπάμπη Κούτσικου εντοπίστηκε στον κάμπο στην περιοχή της Ευαγγελίστρίας στο Μεσολόγγι, σε εγκαταλελειμένη κατάσταση.

Η Ελληνική Αστυνομία και η Πυροσβεστική είχαν περάσει ξανά από το συγκεκριμένο σημείο και δεν είχαν εντοπίσει τη σορό του 31χρονου, γεγονός που προκαλεί ερωτήματα στις Αρχές.

Η είδηση ότι η σορός του άτυχου Μπάμπη Κούτσικου βρέθηκε στην περιοχή της Ευαγγελίστριας έγινε γνωστή περίπου στις 16:30 το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου, όταν σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική ότι υπάρχουν ίχνη του στο συγκεκριμένο σημείο.

Σχετικές ειδήσεις