ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Η σορός του Μπάμπη βρέθηκε εγκαταλελειμμένη στον κάμπο - Είχαν περάσει ξανά οι Αρχές

Μεσολόγγι: Η σορός του Μπάμπη βρέθηκε εγκαταλελειμμένη στον κάμπο - Είχαν περάσει ξανά οι Αρχές

Ερωτηματικά πώς η σορός του Μπάμπη Κούτσικου εντοπίστηκε σε σημείο όπου ήδη είχαν γίνει έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr η σορός του Μπάμπη Κούτσικου εντοπίστηκε στον κάμπο στην περιοχή της Ευαγγελίστρίας στο Μεσολόγγι σε εγκαταλελειμένη κατάσταση.

Η Ελληνική Αστυνομία και η Πυροσβεστική είχαν περάσει ξανά από το συγκεκριμένο σημείο και δεν είχαν εντοπίσει τη σορό του 31χρονου γεγονός που προκαλεί ερωτήματα στις Αρχές.

Η είδηση ότι η σορός του άτυχου Μπάμπη Κούτσικου εντοπίστηκε στην περιοχή της Ευαγγελίστριας έγινε γνωστή περίπου στις 16:30 το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου, όταν σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική ότι υπάρχουν ίχνη του στο συγκεκριμένο σημείο.

Στο δικαστήριο όπου βρίσκεται ο 50χρονος κρεοπώλης υπήρξε ένταση με την μητέρα του να ξεσπάει σε κλάμματα και να φωνάζει.

Στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής για να εξεταστεί αν η σορός ανήκει στον 31χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr η υπόθεση είναι αρκετά μπλεγμένη και δεν έχει να κάνει μόνο με οικονομικές διαφορές ενώ μπορεί να εμπλέκονται ακόμα περισσότερα άτομα στην υπόθεση.

Οργή στο Μεσολόγγι για τον κρεοπώλη

Ο 50χρονος κρεοπώλης καλείται να δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή ενώ τον βαραίνει η κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση αλλά και τρανταχτά στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές.

«Να δω το κάθαρμα. Αν τον είχα αδερφό θα τον σκότωνα, θα του έπαιρνα το κεφάλι. Για 17 χιλιαρικα; Τον πήγε βόλτα; Αυτός είναι, δεν υπάρχει άλλος, τον έφαγε», λέει ένας κάτοικος στις περιοχής μιλώντας στην κάμερα του Newsbomb.gr και τον Χάρη Γκίκα.

«Δεν μπορείς να αφαιρέσεις έτσι μια ψυχή, μια ζωή, ένα, νέο παλικάρι», συνέχισε ο ίδιος.

Ένας άλλος κάτοικος τονίζει πώς το πιο σημαντικό στην όλη υπόθεση, είναι να βρεθούν τα αίτια του εγκλήματος, όπως όλα δείχνουν: «Είναι σημαντικό να βρεθεί το θύμα. Αλλα πιο σημαντικό είναι να βρεθούν τα αίτια και οι ηθικοί αυτουργοί. Τι τον ώθησε να το κάνει. Αν ισχύει αυτό το ποσό των 17 χιλιάδων, δεν είναι ένα ποσό που θα οδηγήσει κάποιον σε φόνο. Κανείς δεν σκοτώνει για 17 χιλιάδες. Μακάρι να βρουν τι έγινε πραγματικά, αν και προσωπικά αμφιβάλλω με εκπλήσσει η σιγουριά του. Πώς γινέται να λέει ότι δεν θα βρεθεί ποτέ;»

Ένας τρίτος περίοικος αναφέρει χαρακτηριστικά πως πρέπει να «ανοίξουν» τα κλειστά στόματα για να διαλευκανθεί η μυστηριώδης υπόθεση: «Αγωνιούμε για το παλικάρι αυτό. 18 μέρες τώρα... τι είναι ένα κοτόπουλο ή ένα ποντίκι και χάθηκε; Η κοινωνία πρέπει να μιλήσει. Προφανώς υπάρχουν κάποιοι που γνωρίζουν. Εδω πέρα είμαστε όλοι γνωστοί. Κάτι θα είδε».