ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Παντελεήμονας: Συγκλονίζει ο πατέρας της ανήλικης που έπεσε θύμα του δράκου

Άγιος Παντελεήμονας: Συγκλονίζει ο πατέρας της ανήλικης που έπεσε θύμα του δράκου
Unsplash

Άγιος Παντελεήμονας: Ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία για τη σύλληψη του άνδρα που επιτίθεται σε ανήλικα κορίτσια. 

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στην Ελληνική Αστυνομία για τη δράση ενός άνδρα ο οποίος παραφυλάει στις εισόδους πολυκατοικιών στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και επιτίθεται σε ανήλικα κορίτσια.

Σύμφωνα με τις Αρχές έχει ήδη επιτεθεί σε δύο ανήλικα κορίτσια, στα ασανσέρ των πολυκατοικιών τους. Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Στο Star μίλησε ο πατέρας της μιας ανήλικης, που έπεσε θύμα του δράκου του Αγίου Παντελεήμονα. «Ήμουν στο σπίτι και ξαφνικά ακούω την κόρη μου να φωνάζει. Αμέσως κατεβαίνω από τις σκάλες, αλλά ο δράστης είχε ήδη φύγει» είπε ο πατέρας της 13χρονης και συνέχισε: «Ήταν κίτρινη, σαν το λεμόνι. Λογικό, μικρό κορίτσι είναι. Τρόμαξε πάρα πολύ».

Ο πατέρας της κοπέλας περιέγραψε και το τι συνέβη: «Ήταν 5.20 το απόγευμα. Βγήκε να πάρει ένα σαμπουάν, πάει να μπει στην πολυκατοικία, μπήκε κι αυτός από πίσω. Μπαίνει στο ασανσέρ, μπαίνει κι αυτός μαζί της. Η κόρη μου τον ρώτησε σε ποιο όροφο πάει και τότε της έβαλε το ένα χέρι στο στόμα και το άλλο στο σβέρκο. Κατάφερε να ξεφύγει όμως και άρχιζε να φωνάζει».

Μάλιστα, σύμφωνα με το θύμα, ο δράστης είναι 37-38 χρονών και έχει ύψος περίπου 1.70. Δεν είναι πολύ αδύνατος.

Οι επιθέσεις και οι καταγγελίες

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη δράση ενός άγνωστου άνδρα, που επιτίθεται σε ανήλικα κορίτσια στα ασανσέρ των πολυκατοικιών που μένουν.

Την περασμένη Δευτέρα στις 22 Ιανουαρίου, 13χρονη ενώ έμπαινε στην πολυκατοικία όπου μένει, ένας άγνωστος άνδρας την ακινητοποίησε και έκανε με τα δάχτυλα του χεριού του το σχήμα του όπλου για να της προκαλέσει φόβο, απειλώντας την ότι θα τη σκοτώσει. Ο δράστης με χρήση σωματικής βίας (χωρίς ωστόσο να την τραυματίσει τραυματισμό ) την ανάγκασε να παραμείνει εντός του ασανσέρ, την θώπευσε στο στήθος και στη συνέχεια αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αμέσως μετά πήγε μαζί με τον πατέρα της στην αστυνομία όπου και κατήγγειλε το γεγονός.

Δύο ημέρες αργότερα, εμφανίστηκε στο Αστυνομικό τμήμα μαζί με τη μητέρα της μία 15χρονη, η οποία μία ημέρα νωρίτερα, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου επιστρέφοντας στο σπίτι της κι ενώ βρισκόταν στο ασανσέρ της πολυκατοικίας, ένιωσε την πόρτα του ανελκυστήρα να ανοίγει και μπαίνει ένας άγνωστος άνδρας. Ο δράστης μιλώντας αγγλικά και σπαστά Ελληνικά, επιχείρησε να συνομιλήσει μαζί της χωρίς να τα καταφέρει. Κατόπιν μόλις έσβησαν τα φώτα του ασανσέρ, την θώπευσε στο στήθος. Η ανήλικη άρχισε να φωνάζει και ο δράστης με το δεξί του χέρι, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την τραβήξει έξω από το ασανσέρ. Η ανήλικη κατάφερε να διαφύγει προς την οικία της και ο δράστης έτρεξε σε άγνωστη κατεύθυνση.