ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει μαρτυρία εθελοντή για τον «Άλλον Άνθρωπο»: Έμενε στη Γλυφάδα και σε ακριβά ξενοδοχεία

Συγκλονίζει μαρτυρία εθελοντή για τον «Άλλον Άνθρωπο»: Έμενε στη Γλυφάδα και σε ακριβά ξενοδοχεία

Μια νέα μαρτυρία έρχεται στο φως της δημοσιότητας για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο αλλά και τη μητέρα του

Ο ιδρυτής της Κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, βρίσκεται στο στόχαστρο εισαγγελικής έρευνες για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Μια νέα μαρτυρία έρχεται στο φως της δημοσιότητας για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο αλλά και τη μητέρα του, η οποία εάν είναι αποδειχθεί αληθής καταρρίπτει όλα όσα έχει παρουσιάσει ο ίδιος για το έργο του.

Σύμφωνα με εθελοντή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου διαχειριζόταν την αποθήκη και τα τρόφιμα που έπαιρναν, με πολλά από αυτά, κυρίως κρέατα και ψαρικά να τα κρατούσε η ίδια στο σπίτι της για προσωπική κατανάλωση. Την χαρακτήρισε σαν μια δεσποτική γυναίκα που έδινε διαταγές σε όσους εργάζονταν εκεί.

«Ο Κώστας την είχε πέρα κοντά και τα καλύτερα εκείνη τα έπαιρνε. Πολύ δεσποτική, τα πάντα είχε σπίτι της, τα έξοδα της καλύπτονταν από τους χορηγούς. Ηρωίδα της λαμογιάς! Ο Κώστας φρόντιζε τους λογαριασμούς και τα έξοδα της και τα άλλα τα άφηνε έτσι», είπε αρχικά η εθελόντρια.

Συνέχισε, προσθέτωντας: «Πάντα ήταν προσεγμένη, περιποιημένη γυναίκα. Τα πάντα είχε η γιαγιά και όχι μόνο με 280 ευρώ, και φαγητά τα καλύτερα, ψάρια, κρέατα. Μόνο κοτόπουλο μαγείρευε από αυτά που ερχόντουσαν ο Κώστας και αυτό μια φορά το μήνα, ψάρια, κρέατα και αυτά πηγαίνανε στη γριά».

Μάλιστα, η εθελόντρια προχώρησε σε μια αποκάλυψη για τα μέρη όπου διέμενε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος. Σύμφωνα με την ίδια, έμενε στη Γλυφάδα και σε ακριβά ξενοδοχεία και όχι στον «Άλλον Άνθρωπο» όπως δήλωνε ο ίδιος:

«Ποτέ δεν έμενε στον «Άλλον Άνθρωπο» όταν ήμουν εγώ, κανένα πρεζάκι έβαζε μέσα και έμενε. Εκείνος έμενε ή στης… κάτω στη Γλυφάδα, ή έμεναν σε ξενοδοχεία εκεί κοντά στον «Άλλον Άνθρωπο», Χίλτον και τέτοια. Εγώ δεν τον είχα δει ποτέ να μένει μέσα τότε που ήμουν εγώ».