ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: «Είδα έναν άνδρα να πέφτει με άλμα επάνω της και να την χτυπάει με μαχαίρι»

Άγιοι Ανάργυροι: «Είδα έναν άνδρα να πέφτει με άλμα επάνω της και να την χτυπάει με μαχαίρι»

Ο 37χρονος φίλος της δολοφονημένης Κυριακής στους Άγιους Ανάργυρους κόβει της ανάσα με τα όσα εξομολογείται 

Συγκλονιστικές είναι οι νέες λεπτομέρειες της υπόθεσης δολοφονίας 28χρονης έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με τη μαρτυρία του 37χρονου φίλου της Κυριακής.

Πιο συγκεκριμένα, ο 37χρονος φίλος της που βρισκόταν δίπλα της όσο εκείνη μιλούσε με την Άμεση Δράση και την είδε την μπροστά στα μάτια του να δολοφονείται από τον πρώην σύντροφο της. Μάλιστα ο ίδιος φώναζε να καλέσουν ασθενοφόρο.

«Όταν φθάσαμε σε ένα σημείο όπου είναι σταθμευμένα κάποια μηχανάκια ξαφνικά η Κυριακή μιλούσε ακόμα με το 100, ανέστρεψε πλάτη. Ασυναίσθητα ανέστρεψα κι εγώ, αλλά δεν κάναμε πολλά βήματα και τότε ένας άνδρας έπεσε με άλμα επάνω της και άρχισε να την χτυπάει με μαχαίρι.

Εγώ αιφνιδιάστηκα και άρχισα να φωνάζω, αλλά εντός λίγων δευτερολέπτων η Κυριακή είχε πέσει αιμόφυρτη κάτω μαζί με τον δράστη, ενώ ο δράστης παρόλο που ήταν κάτω δεν άφηνε το μαχαίρι και θυμάμαι έναν αστυνομικό που ήρθε και το κλώτσησε παραπέρα για να μην το κρατάει ο δράστης», ανέφερε αρχικά ο 37χρονος.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όταν συνήλθα λίγο, είδα την Κυριακή χωρίς τις αισθήσεις της, μπρούμυτα, στο πεζοδρόμιο και αυτός πεσμένος πλάγια με την Κυριακή μέσα στα αίματα. Τα έχασα δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω πως έγινε».