ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Νέες μαρτυρίες για τα μαχαιρώματα - Τι λέει ένας από τους τραυματίες

Κέρκυρα

Θύμα και γονείς περιγράφουν πώς έγινε το αιματηρό επεισόδιο στην Κέρκυρα 

Μέρα μεσημέρι σημειώθηκε αιματηρό επεισόδιο στην Κέρκυρα με ανηλίκους. Μάλιστα, ένας μαθητής μαχαίρωσε άλλους ανήλικους με τους περαστικούς να μην μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβαινε.

Από το αιματηρό επεισόδιο τραυματίστηκε και ένας Ιταλός, ο οποίος προσπάθησε να χωρίσει τους ανήλικους. «Ένα παιδί πήγε εκεί στην πλατεία και απείλησε όλα τα παιδιά. Ευτυχώς, το χτύπησε στο πόδι. Είναι 17 χρόνων και ο γιος μου είναι 15. Πήρα την κόρη μου να δω γιατί αργούν να έρθουν και μου είπε έτσι και έτσι συμβαίνει», ανέφερε η μητέρα θύματος στο MEGA.

Μάλιστα, θύμα της επίθεσης περιγράφει: «Νομίζω είναι, από ό,τι μας είπανε, σε καλή κλινική εικόνα. Νομίζω πάνε να κάνουν με νευροχειρουργό κάποια επέμβαση σε αγγεία. Με ένα άλλο παιδάκι πιο μικρούλη είχε γίνει μία παρεξήγηση και απλώς μπήκε στη μέση να βοηθήσει ο ανιψιός μου».

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην πλατεία Σαρόκο στην Κέρκυρα και είχε ως αποτέλεσμα να μαχαιρωθούν τρία άτομα (οι δύο ανήλικοι) από άλλο ανήλικο. Στο σημείο έσπευσαν και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και χρειάστηκε να γίνει και αεροδιακομιδή.