ΕΛΛΑΔΑ

Ηλιούπολη: Ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα του 36χρονου στην καραμπίνα

Ηλιούπολη: Ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα του 36χρονου στην καραμπίνα
Φωτ.: Eurokinissi

Έγκλημα στην Ηλιούπολη: Οι αστυνομικοί περίμεναν τα αποτελέσματα της εξέτασης του όπλου

Ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα του 36χρονου στην καραμπίνα με την οποία έγινε το φονικό στην Ηλιούπολη προ ημερών.

Σύμφωνα πληροφορίες του Star τα αποτυπώματα του 36χρονου γιου στην υπόθεση της Ηλιούπολης, ήταν τα μόνα που βρέθηκαν στο όπλο, ενώ δεν βρέθηκε άλλο αποτύπωμα.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί ανέμεναν τα αποτελέσματα για να λάβουν απαντήσεις σε δύο βασικά ερωτήματα:

  • αν εντοπίζονται ίχνη πυρίτιδας στα χέρια του 36χρονου γιου
  • αν στο όπλο υπήρχαν και άλλα αποτυπώματα

Η θεία του 36χρονου στο Newsbomb.gr - «Αποκλείεται να το έκανε ο ανιψιός μου»

Μπορεί οι Αρχές να προσανατολίζονται ξεκάθαρα πλέον στο ενδεχόμενο της δολοφονίας και στη συνέχεια της αυτοκτονίας του 36χρονου, φερόμενου μητροκτόνου, στην Ηλιούπολη ωστόσο η θεία του προ ημερών έδωσε άλλη διάσταση.

Μιλώντας στο Newsbomb.gr η θεία του 36χρονου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, τονίζοντας πως ο νεαρός άνδρας δεν είχε κανένα θέμα με την μητέρα του.

«Δεν ισχύει πως βρήκαν τη μητέρα του δεμένη σε μια καρέκλα. Την υπεραγαπούσε, ήταν το καλύτερο παιδί. Ήταν πρώτος στο κέφι, δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα», ανέφερε η μητέρα του φερόμενου ως δράστη στο Newsbomb.gr.

«Το σπίτι ήταν ανάκατο και υπήρχα αίματα τον προθάλαμο. Στο δεύτερο υπόγειο υπάρχει ακάλυπτος. Μπορεί εύκολα να μπει κάποιος. Η πόρτα της κουζίνας ήταν ανοιχτή. Φυσικά είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας», πρόσθεσε.

Η θεία του 36χρονου συνέχισε λέγοντας πως η καραμπίνα που βρέθηκε άνηκε στον πατέρα του νεαρού άνδρα, ο οποίος έχει «φύγει» από τη ζωή.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Παράλληλα, από την ιατροδικαστική εξέταση στις δύο σορούς προκύπτει ότι οι δύο θάνατοι έχουν χρονική διαφορά έως και 48 ωρών, ενώ η γυναίκα βρέθηκε με μία σφαίρα στο κεφάλι, καθισμένη σε πολυθρόνα στο σαλόνι και σύμφωνα με την αστυνομία, της λείπει το μισό κρανίο.

Ο 36χρονος ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι δεν πέθανε στον ίδιο χρόνο αλλά αρκετά μεταγενέστερα, κάτι που «προδίδουν» τα ίχνη αίματος στο πάτωμα αλλά και τους τοίχους του σπιτιο, καθώς και το σημείο όπου βρέθηκε η καραμπίνα αλλά και το δωμάτιο στο οποίο τελικά έπεσε νεκρός.

Σχετικές ειδήσεις