ΕΛΛΑΔΑ

Συζήτηση Χρυσοχοΐδη με νέους για την παραβατικότητα ανηλίκων – Δείτε βίντεο

Συζήτηση Χρυσοχοΐδη με νέους για την παραβατικότητα ανηλίκων – Δείτε βίντεο
INSTAGRAM.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη δημοσίευσε βίντεο για την παραβατικότητα ανηλίκων, στο οποίο συζητά με παιδιά.

Νέα πρωτοβουλία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με σκοπό την ευαισθητοποίηση των νέων για την παραβατικότητα ανηλίκων. Στην αρχή του βίντεο, αστυνομικοί φαίνονται να πλησιάζουν παρέες νεαρών στον δρόμο και να τους δίνουν συμβουλές για την ασφάλειά τους, αλλά και να προχωρούν σε ελέγχους στοιχείων. Ακόμη, διαβεβαίωσαν τους νεαρούς πως βρίσκονται στο πλευρό τους.

Στη συνέχεια, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης φαίνεται να συζητά με νέους ανθρώπους, ζητώντας τη γνώμη τους για την παραβατικότητα ανηλίκων.

Το περιβάλλον που μεγάλωσε το παιδί, οι προτιμήσεις στη μουσική που έχει πλέον η νεολαία, αλλά και ο κορονοϊός ήταν κάποιες από τις παραμέτρους που άκουσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για αυτές που διαδραματίζουν ρόλο στο φαινόμενο που «μαστίζει» την κοινωνία μας και τελευταία έχει λάβει ακραίες διαστάσεις. Αργότερα, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη απαρίθμησε τις ενέργειες που έχουν υπάρξει, ώστε οι νέοι να αισθάνονται περισσότερη ασφάλεια.

«Μιλάμε για τις δράσεις μας, για την προστασία των ανηλίκων, την αποτροπή και την αντιμετώπιση της νεανικής βίας και παραβατικότητας, που αποτελούν προτεραιότητά μας», έγραψε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στα κοινωνικά δίκτυα.