ΕΛΛΑΔΑ

Bugun: «Οι έλληνες αστυνομικοί πέρασαν στον λαιμό τους το σκοινί»

Bugun: «Οι έλληνες αστυνομικοί πέρασαν στον λαιμό τους το σκοινί»

Η Yeni Safak στις εσωτερικές σελίδες και με τον τίτλο «Οι Ελληνες υπάλληλοι στην αγχόνη» γράφει ότι μετά την απόφαση για περικοπές στους μισθούς για τα έτη 2013-2014, πάνω από 10.000 ένστολοι υπάλληλοι βγήκαν στους δρόμους και ¨κρεμάστηκαν¨ εικονικά μπροστά στο Υπουργείο Οικονομικών.

Οι συγκεντρωθέντες προέβησαν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας εναντίον της κυβέρνησης και των βουλευτών φωνάζοντας το σύνθημα «κλέφτες» .

Σημειώνεται ότι η ελληνική κυβέρνηση μετά από επιθυμία της ΕΕ και του ΔΝΤ αποφάσισε για περικοπές στους μισθούς των αστυνομικών, των πυροσβεστών και των λιμενικών που έχουν ειδικά μισθολόγια. Στο ίδιο θέμα αναφέρεται η Turkiye στις εσωτερικές σελίδες με τον τίτλο « Οι Ελληνες αστυνομικοί και πυροσβέστες στην αγχόν稻. Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί οι πυροσβέστες και λιμενικοί δια μαρτυρήθηκαν για τα μέτρα.

Η Taraf αναφέρεται στο ίδιο θέμα στις εσωτερικές σελίδες με τον τίτλο «Αγχόνη στο Σύνταγμα» .

Η Milliyet κάνει αναφορά στο ίδιο θέμα στις εσωτερικές σελίδες με τον τίτλο « Διαμαρτυρία από τους Έλληνες αστυνομικούς με «αγχόνη» κατά του σφιξίματος της ζώνης» . Η Bugun γράφει για το θέμα στις εσωτερικές σελίδες με τον τίτλο «Οι έλληνες αστυνομικοί πέρασαν στον λαιμό τους το σκοινί»