ΕΛΛΑΔΑ

Εντατικοί έλεγχοι της Αστυνομίας σε μπαρ στα νησιά του Ιονίου

Εντατικοί έλεγχοι της Αστυνομίας σε μπαρ στα νησιά του Ιονίου

Εκτεταμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν, την τελευταία εβδομάδα, από την Δευτέρα έως την Κυριακή στην Κέρκυρα, σε καταστήματα στις τουριστικές κυρίως περιοχές, με στόχο την προστασία της εμπορικής δραστηριότητας του νησιού.

Κατά τους ελέγχους συνελήφθησαν συνολικά 10 άτομα (9 Έλληνες και 1 αλλοδαπός), ηλικίας από 18 έως 63 ετών, εκ των οποίων έξι για στέρηση αδείας λειτουργίας και τέσσερις για ηχορύπανση, ενώ εντοπίστηκαν σε επτά ακόμη διαφορετικές περιπτώσεις τέσσερις για στέρηση αδείας μουσικής και τρεις για στέρηση αδείας εργασίας.

Οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται από τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας βάση συγκεκριμένου επιχειρησιακού σχεδιασμού θα συνεχιστούν καθ' όλη την διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. Το ίδιο χρονικό διάστημα πραγματοποιήθηκαν ανάλογοι αστυνομικοί έλεγχοι στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη.

Συνολικά συνελήφθησαν 11 άτομα (10 Έλληνες και 1 αλλοδαπός), ηλικίας από 22 έως 64 ετών, εκ των οποίων δέκα άτομα για στέρηση και τροποποίηση της αδείας λειτουργίας καθώς και ένα άτομο για ηχορύπανση. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.