ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Χριστουγεννιάτικη γιορτή από την ΕΣΗΕΠΗΝ

Ηράκλειο: Χριστουγεννιάτικη γιορτή από την ΕΣΗΕΠΗΝ

Νωρίς - νωρίς ήρθε φέτος ο Αη Βασίλης για τα παιδιά των δημοσιογράφων του Ηρακλείου, μοιράζοντας τα δώρα του σε μια όμορφη εκδήλωση που οργάνωσε η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ).

Το ραντεβού για να δώσει τα δώρα στα παιδιά ο Αη Βασίλης δόθηκε στη μεγάλη αίθουσα του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου του Ηρακλείου, όπου από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί τα παιδιά προκειμένου να τον υποδεχθούν.

Η αίθουσα πλημμύρισε από παιδικά χαμόγελα φωνές και ευχές και οι λιλιπούτειοι καλεσμένοι της ΕΣΗΕΠΗΝ είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, από τον γνωστό μίμο Γιώργο Τσιχλάκη που υποδύθηκε φέτος στη συνέχεια και τον Αη Βασίλη, να χορέψουν να παίξουν παιχνίδια και να ζήσουν από κοντά το πνεύμα των Χριστουγέννων .
Επίσης, τους δόθηκε η ευκαιρία να δημιουργήσουν κατασκευές και να απολαύσουν μια υπέροχη γιορτή και να ακούσουν τα κάλαντα και υπέροχες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου.

Αποκορύφωμα της όλης επιτυχημένης εκδήλωσης, που επί χρόνια οργανώνει η ΕΣΗΕΠΗΝ, η είσοδος του Αη Βασίλη στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου με το σάκο με τα δώρα και τις σοκολάτες που μοίρασε απλόχερα στα παιδιά που έσπευσαν να τα παραλάβουν και να φωτογραφηθούν μαζί του. Μαζί με τα παιδιά και οι γονείς τους που άφησαν για λίγο στην άκρη ...τα ρεπορτάζ και τις ειδήσεις και με γιορτινή διάθεση τα είπαν μεταξύ τους και αντάλλαξαν τις ευχές τους.

Τόσο τα παιδιά όσο και τους γονείς τούς καλωσόρισε εκ μέρους της ΕΣΗΕΠΗΝ η αντιπρόεδρος της Κατερίνα Μηναδάκη που ευχήθηκε εκ μέρους της Ένωσης καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία, δύναμη και με καλές ειδήσεις ανανεώνοντας με τους μικρούς και τους μεγάλους το ραντεβού για του χρόνου με υγεία και δύναμη.
Επίσης, ο αντιπρόεδρος του ΤΕΑΣ Κώστας Βασιλάκης ευχήθηκε και αυτός από την πλευρά του σε όλους για τα Χριστούγεννα και για τη νέα χρονιά τόσο στα παιδιά όσο και στους συναδέλφους.

Σχετικές ειδήσεις