ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου με τα «χρυσά» αναψυκτικά απαντά στην καταγγελία

Ρόδος: Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου με τα «χρυσά» αναψυκτικά απαντά στην καταγγελία

Απάντηση στην καταγγελία μίας πελάτισσας εστιατορίου στην Ρόδο έδωσε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, μετά τον σάλο που ξέσπασε για τον υπέρογκο λογαριασμό που κλήθηκε να πληρώσει για οκτώ αναψυκτικά.

Η Βρετανίδα τουρίστρια ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook τη δυσάρεστη εμπειρία της, αποκαλύπτοντας πως ο τελικός λογαριασμός που ήρθε στο τραπέζι της ήταν… 82 ευρώ.

Σε επιστολή του, ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου δίνει την δική του πλευρά της ιστορίας, ξεκαθαρίζοντας τι ακριβώς παρήγγειλε η παρέα.

Η επιστολή που δημοσιεύεται στην dimokratiki.gr, αναφέρει πως «η παραγγελία περιείχε 3 milk shake του 1 λίτρου. Το καθένα από αυτά αποτελείται από 5 μπάλες παγωτό και μισό λίτρο γάλα, 2 αναψυκτικά του 1 λίτρου, 2 αναψυκτικά του μισού λίτρου και ένα φραπέ με 3 μπάλες παγωτό, σαντιγί και σιρόπι σε ποτήρι των 750ml, τα οποία επέλεξαν οι ίδιοι από τον κατάλογο μας».

Συνεχίζοντας, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου περιέγραψε τη στιγμή που έλαβαν τον λογαριασμό τονίζοντας πως «όταν έφτασε ο λογαριασμός ή κυρία Scott σε εξωφρενική κατάσταση ξεκίνησε να φωνάζει και να διώχνει τους πελάτες μας αποκαλώντας μας κλέφτες. Ο λογαριασμός ήταν 82€ παρ’ όλα αυτά η κυρία άφησε το ποσό των 102.30€ και φωτογράφησε το χαρτί παραγγελίας αντί της νόμιμης απόδειξης. Τότε έβαλε τα κλάματα και έφυγε».

«Μετά από μια ώρα επέστρεψε και ξεκίνησε να φωτογραφίζει το κατάστημα και τον σερβιτόρο προκαλώντας αναστάτωση για άλλη μια φορά στους πελάτες του καταστήματος. Τότε ο σερβιτόρος της είπε να σβήσει τη φωτογραφία του και της πρότεινε να καλέσει την αστυνομία για να παραπονεθεί. Εκείνη τράπηκε σε φυγή», αναφέρει συνεχίζοντας.

Ο ίδιος, μάλιστα, απαντά και σε όποιες τυχόν καταγγελίες για τη νομιμότητα της επιχείρησής του για τον προσωπικό του.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιο ΣΟΚ: Νεκρός σε τροχαίο ο ποδοσφαιριστής Χοσέ Αντόνιο Ρέγες

Δολοφονία Γραικού: Μαρτυρικό το τέλος του επιχειρηματία - Τα βίαια χτυπήματα και τα ίχνη από ασφυξία

Σχετικές ειδήσεις