ΚΟΣΜΟΣ

Παγκόσμιος θρήνος: Νεκρός σε φρικτό τροχαίο ο ποδοσφαιριστής Χοσέ Αντόνιο Ρέγες

Παγκόσμιος θρήνος: Νεκρός σε φρικτό τροχαίο ο ποδοσφαιριστής Χοσέ Αντόνιο Ρέγες
ASSOCIATED PRESS

Σοκ και οδύνη στον κόσμο του ποδοσφαίρου από τον ξαφνικό χαμό του σπουδαίου Ισπανού παίκτη.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Η ομάδα της Σεβίλλης, στην οποία αναδείχθηκε ο Ρέγες, ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (01/06), ότι ο 35χρονος ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.

«Δεν θα μπορούσαμε να σας δώσουμε χειρότερη είδηση. Πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα ο αγαπημένος μας ποδοσφαιριστής Χοσέ Αντόνιο Ρέγες. Αναπαύσου εν ειρήνη», αναφέρει το σχετικό tweet.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ των πόλεων της Σεβίλλης και της Ουτρέρα, όταν σύμφωνα με το ισπανικό δίκτυο ABC, το αυτοκίνητο στο οπίο επέβαινε βγήκε εκτός πορείας και πήρε φωτιά.

Τα συλληπητήριά τους για το χαμό του Ρέγες, σπεύδουν να εκφράσουν τόσο σύλλογοι όσο και ποδοσφαιριστές από όλο τον κόσμο.

Ο Ρέγες είχε γεννηθεί την 1η Σεπτεμβρίου του 1983, στην Ουτρέρα της Ισπανίας. Είχε κατακτήσει με τη Σεβίλλη (στην οποία έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία 16 ετών) τρία Europa League, με την Άρσεναλ έναν τίτλο Premier League, ένα Κύπελλο Αγγλίας και ένα Community Shield, με τη Ρεάλ Μαδρίτης ένα πρωτάθλημα Ισπανίας, με την Ατλέτικο Μαδρίτης δύο Europa League και ένα Super Cup και με την Μπενφίκα ένα Κύπελλο Πορτογαλίας.

Τη φετινή σεζόν ο Ρέγες αγωνιζόταν στην Εξτρεμαδούρα, ενώ στο παρελθόν είχε φορέσει επίσης τις φανέλες των Άρσεναλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα, Εσπανιόλ, Κόρδομπα και Τσινιάνγκ Λέοπαρντ.

Παράλληλα, ήταν διεθνής με την Εθνική Ισπανίας έχοντας 21 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.

Το αποχαιρετιστήριο tweet της La Liga:

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Ζάρλας: Συγκλονίζει ο αποχαιρετισμός της Μιζεράκη στον πρώην σύντροφό της

Σεισμός: Συνεχίζεται ο χορός των Ρίχτερ - Τρόμος από τις επτά ισχυρές δονήσεις στην Καστοριά

Σχετικές ειδήσεις