ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ στη Ρόδο: Δείτε πόσο πλήρωσαν για 8 αναψυκτικά (pics)

ΣΟΚ στη Ρόδο: Δείτε πόσο πλήρωσαν για 8 αναψυκτικά (pics)
Μετά τα καλαμαράκια, ήρθαν και τα «χρυσά» αναψυκτικά
EUROKINISSI

Τη δυσάρεστη εμπειρία της από τις διακοπές της στη Ρόδο, «ξεμπροστιάζοντας» το μαγαζί και προειδοποιώντας άλλους τουρίστες να το αποφύγουν, ανέβασε στο Facebook μια Βρετανίδα.

Και πώς όχι όταν, όπως μπορείτε να δείτε στην gallery, πλήρωσε δεκάδες ευρώ για οκτώ αναψυκτικά, σε μαγαζί στην Παλιά Πόλη της Ρόδου.

Το περιστατικό συνέβη σε μαγαζί στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων, σύμφωνα με την καταγγελία που ανήρτησε στο λογαριασμό της στο Facebook και κάνει το γύρο του Διαδικτύου, η Vikki Scott.

Η ανάρτηση της άτυχης επισκέπτριας έχει κοινοποιηθεί μάλιστα εκατοντάδες φορές, με τις καταγγελίες για το συγκεκριμένο κατάστημα να πέφτουν «βροχή» και από άλλους Βρετανούς -και όχι μόνο- επισκέπτες που κλήθηκαν να πληρώσουν… χρυσάφι το φαγητό και το ποτό τους.

Πρέπει πάντως να τονιστεί πως σύμφωνα με την επισκέπτρια, πέρα από αυτήν δεν είχε άλλη τραυματική εμπειρία κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη Ρόδο, όπως αναφέρει η dimokratiki.gr. Σκοπός, δε, της δημόσιας αναφοράς της είναι να αποτρέψει επισκέπτες της Ρόδου να επιλέξουν το συγκεκριμένο μαγαζί.

Δείτε στην gallery πόσα πλήρωσαν:

Από μια έρευνα στη δημοφιλή πλατφόρμα Tripadvisor διαπιστώνεται ότι το συγκεκριμένο κατάστημα συγκεντρώνει χαμηλότατες βαθμολογίες και δεκάδες αρνητικά σχόλια από πελάτες που είχαν την ατυχία να το επισκεφθούν, τόσο για τις τιμές του, όσο και για την ποιότητα των ποτών και των φαγητών του.

Στα σχόλια κάτω από την δημοσίευση της Vikki Scott, πολλοί τουρίστες αλλά και Ρόδιοι σπεύδουν να υπερασπιστούν το πανέμορφο νησί ως τουριστικό προορισμό, ωστόσο δεν λείπουν τα παράπονα για τις υψηλές τιμές προϊόντων στην Παλιά Πόλη της Ρόδου.

Ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπως κατήγγειλαν οι ίδιοι, δεν κόπηκε καν απόδειξη στους τουρίστες, οι οποίοι βίωσαν αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία, ενώ όπως προκύπτει φέρονται να μην ήταν και οι μόνοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Ζάρλας: Συγκλονίζει ο αποχαιρετισμός της Μιζεράκη στον πρώην σύντροφό της

Σεισμός: Συνεχίζεται ο χορός των Ρίχτερ - Τρόμος από τις επτά ισχυρές δονήσεις στην Καστοριά

Σχετικές ειδήσεις