ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Iphone για τους χαμηλόμισθους

Iphone για τους χαμηλόμισθους
Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία, φανέρωσε πως οι χρήστες των Iphone, είναι ταπί και …ψύχραιμοι, σε αντίθεση με αυτούς που...

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία, φανέρωσε πως οι χρήστες των Iphone, είναι ταπί και …ψύχραιμοι, σε αντίθεση με αυτούς που χρησιμοποιούν «έξυπνα τηλέφωνα» με λειτουργικό Android.

Όπως αποκαλύπτουν οι βρετανοί, ένας στους πέντε χρήστες των τηλεφώνων της Apple, έχει άδειο τραπεζικό λογαριασμό, σε αντίθεση με το 54% των χρηστών άλλων τηλεφώνων, οι οποίοι δήλωσαν πως πάντα έχουν χρήματα και δεν ξεμένουν ποτέ.

Η έρευνα έγινε από την εταιρία Yougov, θέλοντας να συνδέσει τον μισθό του βρετανικού καταναλωτικού κοινού με το «έξυπνο τηλέφωνο» που χρησιμοποιούν.

Το 10% των χρηστών που έχουν τηλέφωνο Blackberry και το 7% που έχουν κινητό με λειτουργικό Android κερδίζουν 60.000 ευρώ το χρόνο, ενώ για τους χρήστες των Iphone το ποσοστό είναι μόλις 5%.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το 50% των χρηστών του iphone έχει μισθό 22.000 ευρώ το χρόνο, με τους χρήστες των Blackberry να φτάνουν σε ποσοστό 38% και των Android στο 27%.