ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Καλώς ήρθατε, στο Gagaville

Καλώς ήρθατε, στο Gagaville
Νέα συνεργασία φαίνεται πως έχει «ψήσει» η εταιρία παιχνιδιών Zynga...

Νέα συνεργασία φαίνεται πως έχει «ψήσει» η εταιρία παιχνιδιών Zynga.

Μπορεί κατά το παρελθόν η Zynga να έχει συνεργαστεί με μουσικούς όπως ο Snoop Dog, αλλά και εταιρίες ψυχαγωγίας, σαν τη Dramworks και την Nickelodeon, ωστόσο η μεγαλύτερή της συμφωνία, είναι αυτή της συνεργασίας με τη Lady Gaga.

Στις 17 Μαΐου, θα κυκλοφορήσει από τη Zynga το Gagaville, ένα γειτονικό αγρόκτημα του Farmville, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τη ζωή της ποπ τραγουδίστριας. Εκεί, θα μπορείτε να ντύνεται την καλλιτέχνη με το αγαπημένο σας στυλ.

Όσοι από εσάς θα μπείτε στο …αγρόκτημα της Lady Gaga, θα έχετε την ευκαιρία τις πρώτες μέρες να εκμεταλλευτείτε την προσφορά της εταιρίας, η οποία μέχρι και τις 20 του μήνα, θα δίνει στους χρήστες του gagaville την ευκαιρία να κατεβάζουν δωρεάν κάποια ακυκλοφόρητα τραγούδια του νέου cd της διάσημης τραγουδίστριας.

Η lady Gaga, στις δηλώσεις της τόνισε: «Θέλω να γιορτάσω την κυκλοφορία του “Born this way” μαζί με τους θαυμαστές μου. Η κίνηση της Zynga ήταν εξαιρετική, αφού οι χρήστες θα μπορούν στο Gagaville να παίζουν με το χαρακτήρα μου, αλλά θα έχουν και το προνόμιο να ακούνε κάποια ακυκλοφόρητα τραγούδια από το νέο μου άλμπουμ».