GOSSIP

Με λίγο κρασί… γυμνή η Evan Rachel Wood!

Με λίγο κρασί… γυμνή η Evan Rachel Wood!

Είναι γνωστό ότι έχει υιοθετήσει ένα πιο ροκ στιλ στο ντύσιμο της σε σχέση με το λαμπερό και εντυπωσιακό, των περισσότερων σταρ στο Χόλιγουντ.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η Evan Rachel Wood είπε να μας εκπλήξει βγάζοντας τα ρούχα της στην πιο αμφιλεγόμενη και σέξι φωτογράφιση της στο εξώφυλλο του επετειακού τεύχους του περιοδικού Flaunt, που συμπληρώνει 13 χρόνια.

wood

Η 24χρονη ηθοποιός ποζάρει ημίγυμνη, από τη μέση και πάνω, φορώντας μόνο ένα άσπρο κοντό σορτσάκι και πίνοντας ένα ποτήρι λευκό κρασί, το οποίο από ότι φαίνεται διώχνει τις… αναστολές.

Μάλιστα, υπάρχει και το στοιχείο του φετίχ στην συγκεκριμένη φωτογραφία καθώς στο λαιμό της έχει ένα χρυσό κολάρο από το οποίο κρέμεται μια αλυσίδα…

wood2

Σε μια άλλη εξίσου «καυτή» φωτογραφία», είναι ντυμένη με μια μαύρη κοντή φούστα, η οποία είναι μισοανοιγμένη, με αποτέλεσμα να φαίνεται το εσώρουχο της…

wood1

Να σημειωθεί ότι η Evan, η οποία έχει δηλώσει ότι είναι bisexual, αρραβωνιάστηκε πρόσφατα τον Jamie Bell, διατηρώντας παράλληλα σχέση με πρόσωπο γένους θηλυκού.

wood3