GOSSIP

Πηνελόπη Πλάκα: Μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι άντρες

Πηνελόπη Πλάκα: Μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι άντρες

Προτίμηση στους αρκετά μεγαλύτερους άντρες δείχνει να έχει η Πηνελόπη Πλάκα. Κι αυτό γιατί όπως άφησε να εννοηθεί την κάνουν να νιώθει πιο ασφαλής.

«Είναι αλήθεια ότι με γοητεύουν οι μεγαλύτεροι άντρες. Μάλλον αυτό έχει να κάνει και με το γεγονός ότι ο πατέρας μου περνάει τη μητέρα μου 20 χρόνια και βλέποντας πόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι είναι, σκέφτομαι ότι θα ήθελα και σε εμένα να συμβεί το ίδιο. Θέλω ο σύντροφός μου να είναι και ο Πυγμαλίωνάς μου, να με μαθαίνει πράγματα, να με φροντίζει και να με προστατεύει» δήλωσε η ηθοποιός σε εβδομαδιαίο περιοδικό και τόνισε ότι πολλές φορές οι φίλες της την κοροϊδεύουν για τον υπερβολικό ρομαντισμό της.

«Καμιά φορά οι φίλες μου με κοροϊδεύουν όταν τους λέω ότι θα ήθελα με τον πρώτο άντρα που θα γνώριζα να πορευόμουν σε όλη μου τη ζωή, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ μεγαλύτερη ευτυχία από αυτήν. Μάλλον είμαι πολύ ρομαντική για τη σημερινή εποχή, αλλά κάθε φορά που ερωτεύομαι αισθάνομαι ότι έχω βρει το άλλο μου μισό. Ερωτεύομαι δύσκολα αλλά όταν μου συμβαίνει σκέφτομαι ότι ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου, θα είναι για πάντα».