GOSSIP

Βαριές κουβέντες άλλαξαν παρουσιάστριες από το ίδιο κανάλι

Βαριές κουβέντες άλλαξαν παρουσιάστριες από το ίδιο κανάλι
Έκπληκτοι έμειναν οι θαμώνες γνωστού εστιατορίου της Αθήνας όταν μπροστά στα μάτια τους...

Έκπληκτοι έμειναν οι θαμώνες γνωστού εστιατορίου της Αθήνας όταν μπροστά στα μάτια τους δύο γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια.

Η μια συνοδευόταν από τον σύντροφό της και η άλλη από παρέα άλλων τριών ατόμων. Όλο το βράδυ δεν κοίταξαν η μια την άλλη, αλλά ούτε και μίλησαν έστω τυπικά. Κάποια στιγμή όταν εκείνη που ήταν μαζί με την παρέα της σηκώθηκε και πέρασε από δίπλα της χαιρέτησε μόνο με νεύμα τον σύντροφο της άλλης με αποτέλεσμα η συνάδελφός της να εκνευριστεί και να της κάνει παρατήρηση λέγοντάς της: «αν δεν μιλάς σε μένα δεν μιλάς και σε κανέναν άλλο που είναι δίπλα μου». Εκείνη κοντοστάθηκε και της απάντησε χαμηλόφωνα: « Κάπως έτσι διεκδικείς και τις ιδέες των άλλων; Κλαψουρίζοντας;»

Αυτό ήταν αρκετό για να ανάψει ο καυγάς. Σε λίγα λεπτά έγιναν θέαμα κι ενώ η παρέα της μιας, αλλά και της άλλης προσπαθούσαν να τις καθησυχάσουν εκείνες έμοιαζαν σαν... ταύροι σε υαλοπωλείο. Ο καυγάς σταμάτησε όταν ο σύντροφος της μίας την απομάκρυνε από το εστιατόριο ζητώντας συγνώμη από τα διπλανά τραπέζια. Τις δύο παρουσιάστριες τις χωρίζουν πολλά εδώ και καιρό.

Στο παρελθόν μάλιστα είχαν ξαναβρεθεί στην ίδια θέση όταν συναντήθηκαν στο διάδρομο του τηλεοπτικού σταθμού όπου εργάζονται, και πάλι είχαν λογοφέρει με αποτέλεσμα να τις καλέσει στέλεχος του καναλιού για να τις συνετίσει.