GOSSIP

"Happy Birthday" Mikhail Gorbachev

"Happy Birthday" Mikhail Gorbachev
Όταν ο άνθρωπος που άλλαξε τον κόσμο γιορτάζει τα 80α του γενέθλια και είναι νικητής ενός βραβείου Νόμπελ ...

Όταν ο άνθρωπος που άλλαξε τον κόσμο γιορτάζει τα 80α του γενέθλια και είναι νικητής ενός βραβείου Νόμπελ ειρήνης είναι επόμενο να έχει προσκεκλημένους τα σημαντικότερα ονόματα του πλανήτη για να του ευχηθούν το πασίγνωστο «Happy Birthday».

Πρόκειται βεβαίως για τον προηγούμενο ηγέτη της Ρωσίας τον Mikhail Gorbachev ο οποίος γιόρτασε τα 80α γενέθλιά του με ένα gala φιλανθρωπικό στο Royal Albert Hall του Λονδίνου χτες και στο οποίο ανταποκρίθηκαν ένα πλήθος VIPs, από τον Arnold Schwarzenegger έως τις Χολιγουντιανές κυρίες Sharon Stone και Goldie Hawn.

Η Sharon Stone ενήργησε ως οικοδέσποινα της βραδιάς, παράλληλα με το Kevin Spacey, σε μια συναυλία συλλογής καλλιτεχνών βεληνεκούς όπως η Katherine Jenkins, η Shirley Bassey, ο Bryan Ferry, ο Mel C με τη συμμετοχή της Βασιλικής Συμφωνικής Ορχήστρας του Λονδίνου.

Ο Paul Anka, ο ιδιοκτήτης του CNN Ted Turner, ο Kevin Spacey, ο Shimon Peres, ο John Major, ο Fabio Capello και δεκάδες άλλοι, είναι μερικοί μόνον από αυτούς που θα μπορούσαν να πληρώσουν το αλμυρό εισιτήριο των £195 που έφτανε μέχρι και τις £100,000 για μια σουίτα πριβέ, προκειμένου να ευχηθούν από κοντά στον πρώην ηγέτη να τα εκατοστίσει.

Ο πρώην ηγέτης ειήλθε στο Royal Albert Hall στο πλευρό της κόρης του Irina Virganskaya και του συζύγου της Andrey Trukhachev.